Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler iyi dilekleriniz için, inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun aracına, ben yıllardır ford kullanıyorum, dün 402 km yol yaptım ve çok keyif aldım, hem sürüş hemde ekonomi yönünden. Bir iki pürüz var ama bunu da takviyelerle çözebileceğiz sanırım. Cumartesi günü Ziebart Gaziemirde alt ses yalıtım pas koruma boya koruma koltuk tavan toz tutmama gibi işlemlerden geçecek aracımız.
tekrardan hayırlı olsun diyeyim aykut abi
peki stop&start a alışabildinizmi, aktif mi kapattınızmı. benim araçta yok şayet olsa alışana kadar bayağı tuhaf gelirdi
tekrardan hayırlı olsun diyeyim aykut abi
peki stop&start a alışabildinizmi, aktif mi kapattınızmı. benim araçta yok şayet olsa alışana kadar bayağı tuhaf gelirdi
Sistem kırmızı ışık ya herhangi bir nokta araç boşda iken herhangi bir pedala basmadığınız zaman devreye giriyor. Araçın durduğunu histemiyorsunuz vitesi bire almak için debryaj pedalına bastığınızda motor sesini duyana kadar yada devir saatinin sıfıra dayalı olduğunu gördüğümüz ana kadar.