25 Haz 2024 #11 zmr35 Kayıtlı Üye 35-İzmir Katılım 19 May 2024 Mesajlar 108 Tepkime puanı 30 Puanları 28 Bu akünün eksi kutbundaki gri soketli bi parça var onlada alakalı olabilir durum o akü durumunu algılıyor
Bu akünün eksi kutbundaki gri soketli bi parça var onlada alakalı olabilir durum o akü durumunu algılıyor
25 Haz 2024 Konuyu Başlatan #12 mbkurt Kayıtlı Üye 34-İstanbul Katılım 21 Haz 2024 Mesajlar 20 Tepkime puanı 4 Puanları 3 zmr35' Alıntı: Bu akünün eksi kutbundaki gri soketli bi parça var onlada alakalı olabilir durum o akü durumunu algılıyor Genişletmek için tıkla ... O parçayı da internetten araştırdım 5 bin tl gözüküyor. akü sensörü olarak geçiyor. Heryere para baymamak için nokta atışı yapayım dedim
zmr35' Alıntı: Bu akünün eksi kutbundaki gri soketli bi parça var onlada alakalı olabilir durum o akü durumunu algılıyor Genişletmek için tıkla ... O parçayı da internetten araştırdım 5 bin tl gözüküyor. akü sensörü olarak geçiyor. Heryere para baymamak için nokta atışı yapayım dedim
25 Haz 2024 #13 zmr35 Kayıtlı Üye 35-İzmir Katılım 19 May 2024 Mesajlar 108 Tepkime puanı 30 Puanları 28 mbkurt' Alıntı: O parçayı da internetten araştırdım 5 bin tl gözüküyor. akü sensörü olarak geçiyor. Heryere para baymamak için nokta atışı yapayım dedim Genişletmek için tıkla ... Hocam bence hiç ellemeyin bu işten masraf çıkıcak belliki ya da bi arıza tespiti yaptırın bilgisayarlı
mbkurt' Alıntı: O parçayı da internetten araştırdım 5 bin tl gözüküyor. akü sensörü olarak geçiyor. Heryere para baymamak için nokta atışı yapayım dedim Genişletmek için tıkla ... Hocam bence hiç ellemeyin bu işten masraf çıkıcak belliki ya da bi arıza tespiti yaptırın bilgisayarlı