Yeni Clio 4 0.9 İcon Bazı Sorularım

Şehir istanbul ise eğer, aldığın arabayı ilanda görmüştüm (bagaj daki işlemden dolayı tanıdım) .Fiyat pahalı değil normal bi fiyat.

Aynen hocam o arac bide arka camlar otomatik aynalar katlanir olsaydi tadindan yenmezdi bu arada bagaj evet komple degismis ama resimlerini aldim satan arkadastan ufacik bir ezikten dolayi kaskodan servis komple degistirmis bagaji disarda bi yere verilseymis vakumla bile cekilip duzeltilicek turden bi vuruk buarada kullanana arkadas o kadar temiz kullanmiski 35 binde arac icinde hala sifir arac kokusu var

Tekrar hayırlı olsun.Bende 2 hafta önce aldım :)

Arkadaslar bi konuda bilgi almak istiyorum aracta servis uyarisi veriyor aldigim arkadas araci bakima sokmus faturasida mevcut ancak servis uyarisini sildirmemis bunu kendim silebilirmiyim yoksa serviste bilgisayara baglanip oylemi silinmesi gerekiyor...

Arkadaslar bi konuda bilgi almak istiyorum aracta servis uyarisi veriyor aldigim arkadas araci bakima sokmus faturasida mevcut ancak servis uyarisini sildirmemis bunu kendim silebilirmiyim yoksa serviste bilgisayara baglanip oylemi silinmesi gerekiyor...

Silebilirsin, tam nasıl yapıldıgını hatırlamıyorum ama bence servisi ara onlar sana nasıl yapacağın şekilde yonledirecektir.

Debriyaj veya frene basmadan start butonuna basin yarım kontak deden şey bu. Yolbilgisayari geçiş tuşuna-trip tuşuna bakıma kalan yazana kadar basarak geçiş yapın. Sonuç "bakıma kalan" yazısı belirecek. Trip tuşuna 5 saniye kadar basın değerler gelecek. Son olarak degerleri silene kadar 10sn felan trip tuşuna basılı tutun reset işlemi tamamlanmış olur ve de "20000km/12 ay" yazısı belirir ve de uyarı gider. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Geri