Yeni Aracım Fiesta ST 1.4TDCI

Jilet gibi olmuş

Restore sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum kolay gele..

Maşallah kardeşim
eyw dostum saolasın :)

Jilet gibi olmuş

Restore sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum kolay gele..

1 ay içerisinde biter diye tahmin ediyorum hayırlısıyla bi başlayalımda saolasın iyi dileklerin için :)

eyw tesekkurler hocam eksik olmayın :)
ooo serkanım hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin bi nargileye gideriz artıkın :D

eyw moruk saolasın cümlemize :)
istanbula geldiğinde alo demen yeterli herturlu gideriz

Masallah Allah kaza bela vermesin mis gibi olmus ilk fotolara bakinca hic bisey anlamamistim :) insallah modifiyeli son halini de goruruz :)
kısmetse 1 ay sonra yeni bir konu altında bütün proje resimlerini ekleyeceğim saolasın :)

Serkan hayırlı uğurlu olsun..

Bende orjini vardı bu Clio'dan önce.. Parça yada başka bir konuda birşey lazım olursa numaram sende olacaktı ararsın..

Serkan hayırlı uğurlu olsun..

Bende orjini vardı bu Clio'dan önce.. Parça yada başka bir konuda birşey lazım olursa numaram sende olacaktı ararsın..
eyw saolasın dostum :)

selamlar
yeni jantlarımızı 06-04-2013 itibariyle taktık :)
sıfır olarak 650 tl ye aldım sıfır starmax ultrasport 205-40-16 lastıklerımde vardı onlarla birlikte iyi kombine oldu :)
aracın uzerındekı oz marka jantlarıda lastıklerıyle bırlıkte 850 tl ye verdım
havalar bıraz normale döndükten sonra önleri 2cm kadar presletmeyi düşünüyorum arkalar ideal gibi ama yinede bişeyler yapabilirim

ufaktan telefon cekımlerını eklıyorum

09042013197.jpg

09042013198.jpg

09042013199.jpg

Serkan yakismis. Bu konustugumuz jantlarin arasinda en guzel ve oem duraniydi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

​Maşallah Kazasız Cezasız Kullan Kardeşim
eyw Haydar abı çok teşekkürler
şu sıralar işlerim biraz yogun ondan dolayı ılgılenemıyorum araçla ama en kısa zamanda işlemlere tıpa gaz devam :)

Serkan yakismis. Bu konustugumuz jantlarin arasinda en guzel ve oem duraniydi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
aynen dostum o konustugumuz jantlar yarın 1-2 foto daha eklerım saolasın yardımların ıcın :)

Geri