Yeni Aracım Fiesta ST 1.4TDCI

Hayırlı olsun Maşallah kazasız belasız :)

vayyy seko Ford'cu olmuşsun kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız ;)
aynen dostum fordcu olduk ama en guzelıde fazlasıyla az yakıyor :D

Aynen ya koltuk-göğüs uyumu ne hoş olmuş öyle :bravo İyi günlerde kullan kardeşim, hayırlı olsun :)
eyw saolasın hocam :)

Hayırlı olsun Maşallah kazasız belasız :)
saolasın melih teşekkür ettim :)

çıtırdan başlıyorum sırasıyla resimleri ekleyecegım
öncelikle iç göstergelerin tamamın rengını degıstırecegım yeşil çok fakir işi duruyor :)
bunun için ebay den klıma kontrol paneli ve park far sis butonlarının bulundugu gostergeyı aldım onun dısında birde ST vites topuzu aldım haftaya elimde olur
$T2eC16FHJGoE9nuQeVmoBRGivi1wWg~~60_12.webp

$(KGrHqZHJE8FESe+8zL3BRGiOqS+r!~~60_12.webp
$(KGrHqR,!rYFCMJrsT69BQy)8!dbzw~~60_12.webp

sonrasında emniyet kemerleri kırmızı renk kemerlerle değişecek
krmzn.jpg

üzerindeki eibach 3.5cm yayları yaklasık 2cm daha düşürmek adına presleticem ön arka takım olarak
birde 16" güzel bir jant buldukmu tamamdır 1-2 ay idare eder beni bu işlemler :D

çıtırdan başlıyorum sırasıyla resimleri ekleyecegım
öncelikle iç göstergelerin tamamın rengını degıstırecegım yeşil çok fakir işi duruyor :)
bunun için ebay den klıma kontrol paneli ve park far sis butonlarının bulundugu gostergeyı aldım onun dısında birde ST vites topuzu aldım haftaya elimde olur
$T2eC16FHJGoE9nuQeVmoBRGivi1wWg~~60_12.webp

$(KGrHqZHJE8FESe+8zL3BRGiOqS+r!~~60_12.webp
$(KGrHqR,!rYFCMJrsT69BQy)8!dbzw~~60_12.webp

sonrasında emniyet kemerleri kırmızı renk kemerlerle değişecek
krmzn.jpg

üzerindeki eibach 3.5cm yayları yaklasık 2cm daha düşürmek adına presleticem ön arka takım olarak
birde 16" güzel bir jant buldukmu tamamdır 1-2 ay idare eder beni bu işlemler :D

1-2 ay o da ii :D

bu arada eklemeyi unuttum kapı eşiklerinide buldum onlarda yarın yola çıkıcak qw
$T2eC16hHJHgE9n0yHGLBBRLn(mNH7!~~60_12.webp

hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın küçük makyajlarla büyük bir canavar çıkabilir ortaya

Selamlar
malzemeler ufak ufak dökülüyor 3-4 parça eksiğimiz kaldı aracın boya ıslemlerını bıtırdık
1 ay ıcerısınde arkadasımın dukkanında fiesta st kırmızısına boyanacak komple motor içi kapı içleri vs
şuanlık son haliyle 1-2 foto çektim buyrun :)

sam0125m.jpg

sam0122t.jpg

sam0123xg.jpg

sam0124w.jpg

sam0123xg.jpg

sam0129jq.jpg

sam0128p.jpg

sam0052b.jpg

Son düzenleme:
Masallah Allah kaza bela vermesin mis gibi olmus ilk fotolara bakinca hic bisey anlamamistim :) insallah modifiyeli son halini de goruruz :)

ooo serkanım hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin bi nargileye gideriz artıkın :D

Süper proje

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri