Yeni Aracım Fiesta ST 1.4TDCI

Cliocup172

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamlar
dün gündüz gözüyle gördükten sonra bugün satışımızı yaptık aracımı teslim aldım
aracım 154bın km de benden önceki sahibi aracı 48bin km de VAN olarak almış 4.5 yıldır kullanmaktadır.
Muhtemelen 2 yıl kadar binerim diye düşünüyorum yeni clio rs geldiğinde 2. araç olarak Rs almayı düşünüyorum kısmetse

araç genel olarak 1 yıl kadar öncede

ST Koltuk Ön arka komple ( Arka Yan döşeme )
ST direksiyon
ST spoiler
S Torpido
ST ön arka tampon
orjinal 17" OZ jant

vs vs olarak giydirilmiş kaporta ve iç aksam hepsi sıfır olarak ford OTOKOÇ dan sıfır olarak alınmıştır.tahmini 12bin TL gibi bir rakam harcanmıştır.

Arka tampon ve bagaj kapagında ufak bır vurugu var 4-5 gun önce olmuş onuda pazartesi hallettirip detaylı temizliğinden sonra prof. fotograflar ekleyeceğim. Şimdilik bunları ekliyorum telefon çekimidir.

İyi forumlar
25022013177.jpg

25022013178.jpg

25022013179.jpg

25022013180.jpg

25022013181.jpg

25022013182.jpg

25022013183.jpg

25022013184.jpg

hayırlı olsun kazasız belasız. çift renk göğüs ve koltuk uyumu 10 numara :eyv

hayırlı olsun kazasız belasız. çift renk göğüs ve koltuk uyumu 10 numara :eyv
Eyw çok teşekkürler aracı şans eseri buldum diyebilirim
ben kapalı kasa van arıyordum bu hale getırmek için ama maliyet hesaplanması sonrası vazgeçmiştimki bu araç denk geldi :)

yok yavrum onlardan değil 1.4TDCI 70hp bu ama hakkaten 70hp gibi değil fena gitmiyor yakıtıda tatmin edici :)

motor temizse ve sakin kullanımda sana şehir içi 1lt ye 20 km yol yapar :eyv

motor temizse ve sakin kullanımda sana şehir içi 1lt ye 20 km yol yapar :eyv

aldığım arkadaş 105bın km kadar kullanmış Allahtan sirket arabası olarak kullanılmamış km si çok iyi bana göre
10bin TL ye buldugum araçların hepsi 180bın de ve sırket arabaları ayrıyetten kapalı camsız vs bunda camlar koltuklar ruhsata işli
tek sıkıntı her yıl muayne onuda yakın zamanda hususiye çeviricem tanıdık bulabilirsek artık :)

Gayet güzel duruyor hayırlı olsun

hayırlı olsun güle güle kullanın, söylemeseniz van olduğunu anlamazdım :D

Hayırlı olsun Serkan,kazasız belasız kullan,fena durmuyor,yanıma gel bir gün detaylı inceleyelim ST'ni...:eyv

hayırlı olsun güle güle kullanın, söylemeseniz van olduğunu anlamazdım :D
eyw. cok saolasın :)
genel olarak anlaşılmıyor zaten içi normal kapalı kasa van'ların sonradan cevırme oldugu gıbı degıl :D

Hayırlı olsun Serkan,kazasız belasız kullan,fena durmuyor,yanıma gel bir gün detaylı inceleyelim ST'ni...:eyv
Saolasın mustafa abi kısmetse haftaya ugruycam musayıt bı zaman yanına :)

Hayırlı Olsun Serkan Kazasız Belasız Güle Güle Kullan

Geri