yeni araca renault estetik paket i önerirmisiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan or_by
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• mini paket

Oy: 0 0.0%
  • gold paket

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14

or_by

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
attachment.php

Yeni Araç boyası 6 ay boyunca gaz salınımı yapar bu salınımını tamamlayana kadar üzerine hiçbir işlem uygulama diye biliyorum ama yeni teknoloji araç boyalarında bu gaz salınımı var mı bilmiyorum mais ankara şube müdürlüğündeki ilker beye sormanızi tavsiye ederim

Yeni Araç boyası 6 ay boyunca gaz salınımı yapar bu salınımını tamamlayana kadar üzerine hiçbir işlem uygulama diye biliyorum ama yeni teknoloji araç boyalarında bu gaz salınımı var mı bilmiyorum mais ankara şube müdürlüğündeki ilker beye sormanızi tavsiye ederim

dediğiniz mantıklı geldi banada sonucta boya yüzeye daha iyi yapışması için kaportayla daha iyi kaynaşması için mutlaka bir tepkimeye girecektir. hangi satıcı ürününe kötü derki hımm

Estetik paket yerine daha iyi ürünler kullanan uygulama merkezi önerebilirim

dediğiniz mantıklı geldi banada sonucta boya yüzeye daha iyi yapışması için kaportayla daha iyi kaynaşması için mutlaka bir tepkimeye girecektir. hangi satıcı ürününe kötü derki hımm
Ankaradaysan eğer birgün buluşup maise gideriz

ben kardeş firma nissanda alt darbe koruma ve izolasyon yaptırdım bi arkadaşımın referansıyla 300 liraya. ama boya koruma 0 araba için erken diye düşünüyorum.

bir de bu "yeni araç full koruma" nedir bilen var mı?

Hepsi şişirilmiş laf kalabalığı yok altın silver gibi abartı ile süslenmiş şeyler. Hangi ürün kullanıyor ne yapıyor belli değil. Eli makina tutan bir ustaya veriyorlar pasta cilayı uyguLama yapıyor adı reno estetik paket oluyor.. Oto yıkamacılarda aynısını yapıyor. Eğer gerçekten düşünüyorsa iyi yerler önerebilirim

hocam plastik aksamda olan çizilmelere karşı önlem olarak yapılacak bişi var mı?

Valla ben boya koruması felan filan ne varsa yaptırdım. Gaz salınımı şeysinden haberim yoktu. İnşallah koruyayım derken zarar vermem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri