yeni araca renault estetik paket i önerirmisiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan or_by
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yeni araca renault estetik paket i önerirmisiniz?

• mini paket

Oy: 0 0.0%
  • gold paket

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
Valla ben boya koruması felan filan ne varsa yaptırdım. Gaz salınımı şeysinden haberim yoktu. İnşallah koruyayım derken zarar vermem

Sent from my iPhone using Tapatalk

hehe düşünsene ilerde elini koyuyorsun elinin izi çıkıyor boya eline geliyor :)) şakası bile kötü...
fiyatlar çok gibi geldi bana. bu paketlerdeki fiyatlarla dışarda daha uyguna olabilir.

Hocam nasıl sözler öyle okurken kalbim duracak gibi oldu Allah korusun. Valla uygun olabilir belki. Ama işte insan kime güveneceğini de bilmiyo. Pahalı mahalı artık ilk arabamdı ne olursa yaptırem didim

Fiyatlar cok abarti

demekki yaptirmasak hersey korumasiz mi yani 2-3 yila hic bir sey duzgun kalmaz mi arabamizda verilen paralara yazik bosverin yaptirmayin arabaniza boyle seyler

En güzel çözüm nano kaplama en saglami bu

Öyle nano en iyisi de pahalı o ya. Bu arada şu gaz salınımı doğru mu ya yaptırmamak mı lazımdı. Öyle olsa bayide söylemezler miydi ya :(

Detail Turkey sitesinde okumuştum sizde ordan bakabilirsiniz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Detail Turkey sitesinde okumuştum sizde ordan bakabilirsiniz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baktım da değişik söylentiler var. Bıya korumayla cila vb. Ürünlerin kimyasalları karıştırılıyo demişler. Bi de biri şöyle yazmış: boya korumanın zaten sıfır araca yapılması mantıklı değil mi? Zarara görecekse adı neden boya koruma? Gibisinden şeyler yazmış bunda beni ikna etti yani :) hayırlısı diyeyim ya. Bikaçyüz lira kazanmak için alın teriyle kazanıp aldığım sıfır aracımın boyasını harcayacaklarsa kendileri bilir. Kul hakkıdır. Daha kötü ceza yoktur.

Baktım da değişik söylentiler var. Bıya korumayla cila vb. Ürünlerin kimyasalları karıştırılıyo demişler. Bi de biri şöyle yazmış: boya korumanın zaten sıfır araca yapılması mantıklı değil mi? Zarara görecekse adı neden boya koruma? Gibisinden şeyler yazmış bunda beni ikna etti yani :) hayırlısı diyeyim ya. Bikaçyüz lira kazanmak için alın teriyle kazanıp aldığım sıfır aracımın boyasını harcayacaklarsa kendileri bilir. Kul hakkıdır. Daha kötü ceza yoktur.

dediğinde beni ikna etmedi işte :) sonucta 0 aracın boyasının koruması 1-2 sene gider nerden baksan bu süre sonunda dış ektenlerden dolayı boya üzerinde tabaka inceleceği için işte bu kısımda tekrar devreye girerek boyanın asıl katmanının zarar görmesin diye yaptırılabilir.

aynısının değişik örneği ahşap ı verniklersin güneş yağmur kar yedikçe ne olur üzerinde vernik pul pul dökülür bu durumda alt katmandaki ahşabı korumak için bir kat daha vernik atarsın marangozdan gelmiş vernikli ahşaba niye tekrar vernik atasın ki:eyv

Sıfır araç alacak olsam Platin Koruma yaptırırdım...

Geçen bi konuda yazdım cahillik zor :) yaptık bakalım ya işte. Şimdi sen de ikna ettin beni or_by. Peki diyelim ki beni kandırdılar. Aracıma bi zararı olur mu ki

Geri