Yee clio : Kaput ve logo kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan admiral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok güzel olmuş. keşke bu karbon folyoların bizim kiraz kırmızılara uyacak tonu olsa...

hocam süper olmuş, çok güzel bir çözüm. biz de melihle benim yanık kaputa kaplamayı düşünüyorduk, tam üstüne denk geldi. kaplamayı nerde yaptırdınız? kısmet olursa bir hafta sonu buluşalım, beraber benim kaputa da aynı işlemi yaptıralım. lipte de aynı sorun var bende de, ortak bir çözüm buluruz inşallah. kazasız belasız:)

Murat Bey Merhaba

Ben 3. sanayide arzum oto design var , oranın şubesine yaptırdım.

Cumartesileri 1.30 dan sonra boş oluyorum genelde.,

Haftaiçi haberleşip planlayalım, hem tanışmış oluruz hem gider hallederiz.

Lip konusu benim çok canımı sıkıyor. gördükçe sinir oluyorum. Bakalım çaresine.

hocam inşallah nasip olursa paslaşalım, bir scenic var ona bakıyorum şu ara kafamıza uyarsa takas için, olmadı clio ile yola devam. ben de sizinle en kısa zamanda tanışmak isterim, lip olayına da bir formül buluruz inşallah:)

Gri ile en iyisini yapmışsın abi,hem kafan rahat hemde gönlün rahat olsun çok güzel olmuş :eyv

emeğine sağlık güzel duruyo

gerçekten güzel olmuş emin ol siyah karbon yapsaydın bu kadar güzel olmazdı benim tahminimce gri karbon çok iyi düşünülmüş bi uygulama nazar değmesin

İyi dilekte bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

araç ranginde yaptırman iyi olmuş.yakışmış araca güle güle kullan.lip içinde gereken cevaplar verilmiş zaten

Arkadaşım merhaba aracın çok güzel olmuş güle güle kullan aynı araçtan bende de var bende tamponlara karbon kaplatmak istiyorum nerede yaptırdın ve maliyeti nasıl oldu izmir plaka aracın bende izmirdeyim yardımcı olurmusun ...

barış zannedersem 3. sitede kaplattırdı folyoyu, malzeme ve işçilik farkediyor fiyatta, 3M kullanılırsa fiyat daha yüksek oluyor, detaylı bilgiyi vericektir forumda mesajınızı görünce...

bu arada üye tanıtımları bölümünden kendinizi kısaca tanıtırsanız forumdaki arkadaşlarımız ve bizim içinde iyi olur:)

Geri