Yee clio : Kaput ve logo kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan admiral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gri karbon çok güzel olmuş hayırlı olsun. :eyv lip için ise; benim kangoonun önünde krom koruma demiri vardı. sökünce lip çok fazla eğilmişti dalgalı dalgalıydı. arkasından tahta parçaları ile destek vererek düz durmasını sağladım. istediğim görüntüyü yakalayınca da sıcak su döktüm 3-4 kez. şimdi orjinal gibi.

Teşekkürler

Lip için evet bu da güzel fikir. Denemeye değer :eyv

güle güle kullan abi güzel olmuş Murat abi var KARADO forumda 1.4 16v onun da ön kaput yanık onada düşünüyorduk, iyi bir örnek olur onun için :)

Gayet güzel olmul güle güle kullanın..
Lipide ıstarak düzeltebilirsiniz..

güle güle kullan keşke alttan biraz göçükleri düzeltirseydi bir kaportacıda sonra folyo yapsaydın

güzel olmuş araç tamamen kaplansa o karbonla acaba nasıl durur :)

maşAllah cok güzel olmus.

bence bu renk siyahtan daha güzel görünüyo maşallh güzel bi çözüm ve uygulama olmuş lipi ısı tabancasıyla duzeltebilrsinz sıcak su fikride güzel denenebilir

güle güle kullan abi güzel olmuş Murat abi var KARADO forumda 1.4 16v onun da ön kaput yanık onada düşünüyorduk, iyi bir örnek olur onun için :)

Melih eyvallah kardeşim. Rxt sahibi olarak Senin fikrin önemliydi benim için,

Benim tavanda da var aynı şekilde güneş yanığı. Öbür ay tavanıda yaptırmayı düşünüyorum.

Yalnız, bir sorun var, eğer benim arabadaki gibi vernik iyice ayvayı yemişse, tek seferde yapıştırılması gerekiyor. Yani çeke çeke yapıştirmak kalan verniğin karbona geçmesine kabarcık yapmasına sebep oluyor.

Bu husus önemli.

Diğer taraftan, eğer bir gün sökecek olursam ya boya, ya yeniden kaplama. Başka çare yok. ;)

güle güle kullan keşke alttan biraz göçükleri düzeltirseydi bir kaportacıda sonra folyo yapsaydın

İşin aslı biraz aceleye getirdik, düzeltme işini ısıtmadan alttan çekiçle bu haftasonu deneyecekler, tabi bakmadım, altta boşluk varsa kaputun.

Ama eski halinden bin kat iyi şu anda

güzel olmuş araç tamamen kaplansa o karbonla acaba nasıl durur :)

Güzel olur tabiki ama, biraz abartı ve pahalı olur :eyv

Kaput bile 125 tl ye yapıldı. İşçiliği çok pahalı bu işin.

Kendim yapabilirmiyim diye düşünmüştüm ama, mümkün değil. Kesin batırırdım işi.

Yazık olurdu verdiğim malzeme parasına. Ufak tefek yerlere yeter belki kabiliyet ama, geniş yüzeyler zor.

Geri