Yazılım Güncelleme - Beklenen Konu

gülüyorsun da ben çok ciddiyim :polis serviste yaptıracağın güncelleme gerçekten bizim yaptığımız gibi olmaz.

servisin yaptığı işn hangisi düzgünkü zaten

hahahaahahahaha hehe

Vahap abi araba gerçekten çok güzel, bayağıda keyifli olmuş, satacam biliyon yoksa bizimkine de yaptırırdım ellerine sağlık :)

Vahap abi araba gerçekten çok güzel, bayağıda keyifli olmuş, satacam biliyon yoksa bizimkine de yaptırırdım ellerine sağlık :)

Eyvallah kardeşim, beğenmiş olmana sevindim çünkü daha da güzel olacak arabam :eyv hayırlısıyla bantları falan da boyadık mı bir tek jant + lastik takviyesi kalıyor geriye, o konuda da biliyorsun acele etmiyorum :)

Madem satacaksın; gel şu farları kafa kafaya takas edelim :D

Eyvallah kardeşim, beğenmiş olmana sevindim çünkü daha da güzel olacak arabam :eyv hayırlısıyla bantları falan da boyadık mı bir tek jant + lastik takviyesi kalıyor geriye, o konuda da biliyorsun acele etmiyorum :)

Madem satacaksın; gel şu farları kafa kafaya takas edelim :D
Alacak birini bul, farları değiştirmeye onu razı et :D

Wahap what's up man hehehehehehehehehehehehehehe üzülüyorum bak sinirimden krize girdim saatin kaçı :)

[MENTION=8121]ensar*[/MENTION]; işin yoksa gel pasta cilaya yardım et, sonra bakalım senin arabayı güncelleyebiliyor muyuz :aytuğ 19:17 itibarı ile 30 dakikan var :aytuğ

Ne Guncellemeymis Vay Arkadas
Ciktimi Araba Servisten Vahap

Geri