Yaza Veda Pikniği

Geçen seneki RFC Yalı Su Pikniğimizden Mangal Başı Görüntüsü...

1238900_555579497825277_389909040_n.jpg

Offf, bunu görüpte gelmeyecek adam var mıdır şimdi? :aytuğ

Yaza Veda Piknik Organizasyonumuzda bizim davetlimiz olacaksınız.

Organizasyon programı:
Yalı Su Tesislerinde sabah kahvaltısı.
Kahvaltı sonrasında Test araçlarıyla belirlenen parkurda denemelerin yapılması.
Öğle yemeği olarak mangal partisi.
Yemekten sonra Araç testlerinin devamı.
Gün içinde çeşitli aktiviteler.
Profesyonel fotoğraf çekimleri ve daha bir çok sürprizler bizleri bekliyor olacak.

twizy ye bineceğiz di mi abi qw

twizy ye bineceğiz di mi abi qw
Twizy testi için söz veremem Yusuf,ülkemizde sadece 2 adet Twizy var ve programı çok yoğun bu araçların,sadece tanıtım amaçlı kullanılıyorlar (Konu mankeni),bize özel böyle bir etkinlikte kullanılacaklar ve MAİS Genel Müdürlüğü bize jest yaparak gönderiyor bu aracı...
Unutmadan araçsız gelecek arkadaşlarımız için her ihtimale karşı 1 adet minübüs Koçtaş otoparkında hazır bulunacak...

​Bi Güncel Çekelim Hemen Yoklama Alıyorum Gelenler Yazsın Gelmek İsteyende Yazsın Bakalım

Muhteşem bir gün bizi bekliyor arkadaşlar,katılımcı sayımızı İnanlar Otoya ilettim,bütün hazırlıklar tamam,yarını bekliyoruz...:eyv

Muhteşem bir gün bizi bekliyor arkadaşlar,katılımcı sayımızı İnanlar Otoya ilettim,bütün hazırlıklar tamam,yarını bekliyoruz...:eyv

Allah kısmet eder ise yarın yanınızda olacağım. Çocukluk günlerimdeki gibi sabırsız bir şekilde dakikaları, saatleri sayıyorum.:eyv

Az kaldı qw

Bütün hazırlıklar tamam arkadaşlar,sabah sizleri bekliyor olacağız...
Not:Araç sıkıntısı olan arkadaşlar çekinmeden gelebilirler,1 adet 18+1 Master minübüs Koçtaş otoparkında hazır olacak...:eyv

Geri