Hadi Hayırlı Uğurlu Olsun.Yapılanlar 4x4lük olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlısı olsun . bu arada adam gibi usta tornasız da sökerdi torsiyonları benimkilerde kaynamıştı ama söktü adam
maşallah güzel olmuş bu torsiyon kaynama olayı gerçekten sıkıntılı iş..kaynamamsı için arada bir oynatmak lazım torsiyon milleriniyagmur çamur göre göre kaynıyorlar..
maaşallah cok yakısıyor coupe ye basıklık..
kazasız belasız
Güzel olmuş,kazasız belasız..
çok hoş maşallah
süper olmus semıh abı hadı bakalım gule gule kullan nedemek abı herzaman yanındayım
basık halinide görseydik
hayırlısı olsun . bu arada adam gibi usta tornasız da sökerdi torsiyonları benimkilerde kaynamıştı ama söktü adam
Kaynayan torsiyonları sökmenin en güzel yolu Torsiyonun başını içine alıcak şekilde derin büyük bi lokma alıp arkasına pul yerleştirerek vidayla içerdeki mili çekmektir vurarak çıkaran makina eşit ağırlık uygulamadığı için sökemiyo kaynayan parçayı Benim torsiyonların biri kaynamıştı o şekilde söktük
Çok güzel olmuş bakım da yaramış yaylarda
güzel işlemler şahane olmuş
Hadi Hayırlı Uğurlu Olsun.Yapılanlar 4x4lük olmuş
Hayırlı olsun
Bir coupe daha adam oldu
Kardeşim hayırlı olsun, kanlı canlı gördüm, kesinlikle harika oldu TRS...Hatta yaylarımı beklerken sabırsızlanmaya başladım
Bu arada fotolar çok iyi olmuş, bu işlemleri yapmaıyı düşünen/bilmeyen arkadaşlara çok faydalı...
Ugrastrmis ama cok guzel olmus eliniza saglik
Maşallah çok hoş olmuş
aynen benim arabanın torsiyonları çok rahat çıktı..
uğur da biraz uğraştık ama çıktı onunkide paslıydı baya
Teşekkürler Uğur. yalnız, Ankara ekibinden çoğu insanın aracını götürdüğü bir ustaya negatif yönde 'adam gibi' gibi bir yakıştırmada bulunman çok hoş olmamış. bu kadar insanın tecrübesini, emeğini boşa çıkarmaya gerek yoktu bence.. açıkladığım gibi, tekrar yineliyorum; iki defa küçük çekme aleti ile denendi. 2 kere aleti kırdı. o derece kaynamıs.. Daha sonra daha büyük bir aletle denendi ama nafile.. yaklaşık 1 saat çekmeyi denedik. yerinden dahi oynamadı..
Emeğine laf etmişmiyim bi bak istersen . Ama merak etme benim torsiyon a 2 kutu wd-40 boşaltıldı uğraşıldı olmadı seninkinden daha kötüydü Kimsenin emeğine sözümüz yok sana hayırlı olsun diyorsak ustayada teşekkür etmiş oluyoruz çünki onun emekleri sayesinde araban bu hale geldi ve hayırlı olsun diyoruz