Yaylar takıldı, TRS Coupe basıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TRSemih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah..Arkası mertinkinden biraz yüksek mi yoksa aynı mı? Bunun da burun havada kalmış galiba yada tam düz mü ?

Maşallah..Arkası mertinkinden biraz yüksek mi yoksa aynı mı? Bunun da burun havada kalmış galiba yada tam düz mü ?

saol armağan.

aracları yan yana koyup bakma sansımız henuz olmadı ama yaklaşık 1 yada 1,5 cm daha mertindekinden yüksek bıraktırdım. mert yanagın yarısını iceri aldırdı.. bana gore o extreme olurdu. arada arkaya oturan oluyor, uzun yola gidiyoruz valiz oluyor. o şekilde kullanamazdım.. bu hali, eşit halidir. foto acısı yanıltmıs olabilir belki..

Semih hayırlı olsun kardeşim.. Cok güzel olmus güle güle kullanmanı dilerim... Emeği gecen herkesede teşekkurler.. Ben anca eve girebildim o sebeble gec yazdım biraz :) Bugün ruyaya gittiginizide biliyorum ama malum benimde detailing vardı yetişemedim.. :)

elinize sağlık çok iyi olmuş bende bastırıcam ama hangi marka yay kullansam bilemiorum bide fiyatı önemli benm için çok uçuk rakamlara çıkamicam için :)

hayırlı olsun leylek coupe kalmasın
kazasız belasız

10 numara olmuş güle güle kullan...

Semih hayırlı olsun kardeşim.. Cok güzel olmus güle güle kullanmanı dilerim... Emeği gecen herkesede teşekkurler.. Ben anca eve girebildim o sebeble gec yazdım biraz :) Bugün ruyaya gittiginizide biliyorum ama malum benimde detailing vardı yetişemedim.. :)

çok sağol Evren Abi, inşallah..

işlemler cuma günü yapıldı. Konuyu ancak bugün açabildim :) dün Rüya'daydık yani :eyv

elinize sağlık çok iyi olmuş bende bastırıcam ama hangi marka yay kullansam bilemiorum bide fiyatı önemli benm için çok uçuk rakamlara çıkamicam için :)

teşekkürler.. madem bütçe sorununuz var hazır FK indirimdeyken alın, olayı bitirin derim :)

hayırlı olsun leylek coupe kalmasın
kazasız belasız

teşekkürler..

10 numara olmuş güle güle kullan...

teşekkürler Ahmet..

semih hayırlı olsun...
çok düzgün duruyor ne çok basık ne çok yüksek bence tadında olmuş fotograftan anlaşıldığı kadarıyla ...

semih hayırlı olsun...
çok düzgün duruyor ne çok basık ne çok yüksek bence tadında olmuş fotograftan anlaşıldığı kadarıyla ...

teşekkür ederim Can.

dengede bıraktık, evet :eyv

miss gibi olmuş...güle güle kazasız belasız kullan inşallah.bu fren bakımı disk balata,kampana vs. bakımlarının maliyeti yaklaşık nekadar ?

Geri