Yanlış yakıt....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doruk230
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun birader...Yaklaşık 10 yıl önce benim 5 e benzin yerine mazot koydu kekonun teki...Keko farkında değil bi baktım pompa siyah bune mazot koyuyorsun benzinli bu araç dedim...şimdi napıcaz falan dedim...abi çalıştır yağ değişim yerini göstererek şuraya çek mazotu alalım dediler(bi de çalıştır diyor hem keko hem salak :) )...Bende o zamanlar acemi olduğu halde dedim bu araç mazotu yakarmı motor arıza çıkarır dedim iterek götürdük çektiler mazotu benim aldığım benzinde mındar oldu zarar ettirdi beni şerefsiz pompacı :)...o günden sonra benzin alırken hangisinden benzin koyuyor bakıyorum artık güvenmiyorum hiçbirine..

dikkatli olmak şart. her yerde olduğu gibi istasyonlarda da bilgisi yetersiz çalışanlar olabiliyor. ayrıca çok tecrübeli olsa bile onlarda insan o anda 12 saat ayakta durmaktan yorgun-dalgın olabilir, gürültüden yanlış anlayabilir. bizler dikkatimizle hem çalışana yardımcı olacağız hem de malımızı koruyacağız:)

Öncelikle çok geçmiş olsun neyseki sigorta devreye girmiş o bir teselli.Dostlarda gerekeni yazmışlar.Benim başıma çok daha ilginci gelmişti neyse uzun mevzuu o:aytuğ

herkese çok teşekkür ederim bundan sonra kesinlikle dikkatlı olacağım kesin... Birde dediğiniz gibi bizim aldığımız 100 liralık benzinde gitti.. Araba sağlam çıkışında gerisi önemli değil. Benim anlamadığım motora mazot gitti ama motora hiçbir müdahale yapılmıyor... Sadece bujiler değişiyor..

teşekkür ederim. bu arada birşey sorucam 2-3 gün önce aracı atakent taraflarında ana yol kenarında bir evin orada parkta gördüm Samsundaydınız herhalde...
Evet Atakum'daydım shell istasyonunun biraz ilerisinde, ailem orda ziyaretteydim :)

Aynen :D yok yok bende pek niyetim yok bu aralar memnunum civcivimden :)
yine ışıltısını koruyor :)

Parçalar gelmiş.. Benim haberim var (otomotik olarak mesaj geliyor araç sahiplerine herhalde ) servisteki hiçbir ustanın haberi yok. Bu nasıl iş anlamadım ben 4-5 daatlik iş için 5 gündür serviste araba yarında vermezlerse tam 7 gün olucak hadi hayırlısı..

parçalar gelsin 2-3 saatte çıkacak diyen servisten hala arayan yok...

Çok geçmiş olsun...

Geri