Yanlış yakıt....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doruk230
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yetkili servise de bugün istasyonun sigortasından dosya açıldı ve saat 2 de eksper geldi..

depo temizlenecek benzin filtresi, benzin pompası, katalizör ve bujiler değişecek en son işlemlerden sonra motor çalıştırılıp kurum kontrolu yapılıcak kurum olmazsa teslim edilecek.

Yalnız olayımız renault mais parçaları cumartesi yollayacak araba 4 gün serviste parça bekleyecek(bu bence çok uzun bir süre). Parçalar geldiğinde cumartesi montajı yapılıp bir aksilik olmazsa teslim edilecek. Hayırlısı ile bekliyoruz artık 5 gün arabasızız. İnş bir aksilik olmaz ilerleyen zamanlarda.

buna şükür geçmiş olsun :)

Tam tersi onur abi dizele benzin konulması çok daha büyük felakete yol açar en büyük örneği alper ve kangoo'su :) geçmiş olsun doruk abi dizele konulan benzin kadar zarar görmez en azından

kesinlikle haklısın kardeşim :) Hatlar karıştı :eyv Bu arada Alper kardeşimin araç da konuşmuştuk tersini söylemiştim yaşlandık herhalde :)

buna şükür geçmiş olsun :)
teşşekür ederim Onur. Birşey sorucam sizdede parça olmadığı zaman bu kadar bekleniyor mu ?

teşşekür ederim Onur. Birşey sorucam sizdede parça olmadığı zaman bu kadar bekleniyor mu ?

Kardeşim anahtar 15 gün beklenir ama doğru söylemek gerekirse fransadan gelen malzemeler hariç 2 gün içerisinde acilden çeker gelir parçalar.. Fransa olursa da 1 hafta en fazla ;)

Geçmiş olsun kardeşim umarım sorun en kısa zamanda hallolur..

çok geçmiş olsun, masrafı istasyonun kabul etmesine sevindim. aynı yanlışlık başıma gelmesin diye ilk önce istasyon çalışanının hangi pompaya elini uzattığına bakarım sonra diğer işlere

Kardeşim anahtar 15 gün beklenir ama doğru söylemek gerekirse fransadan gelen malzemeler hariç 2 gün içerisinde acilden çeker gelir parçalar.. Fransa olursa da 1 hafta en fazla ;)
adamlar parca bekletiyor 3-4 saatlik işe özel servise gitsek coktan hallolmuştu :)
Geçmiş olsun kardeşim umarım sorun en kısa zamanda hallolur..

teşekkür ederim. bu arada birşey sorucam 2-3 gün önce aracı atakent taraflarında ana yol kenarında bir evin orada parkta gördüm Samsundaydınız herhalde...

çok geçmiş olsun, masrafı istasyonun kabul etmesine sevindim. aynı yanlışlık başıma gelmesin diye ilk önce istasyon çalışanının hangi pompaya elini uzattığına bakarım sonra diğer işlere

teşekkür ederim. bende artık kesinlikle öyle yapıcam. sürekli benzin aldığımız yer olunca ikiletmediler bile. :)

Geçmiş olsun birader...Yaklaşık 10 yıl önce benim 5 e benzin yerine mazot koydu kekonun teki...Keko farkında değil bi baktım pompa siyah bune mazot koyuyorsun benzinli bu araç dedim...şimdi napıcaz falan dedim...abi çalıştır yağ değişim yerini göstererek şuraya çek mazotu alalım dediler(bi de çalıştır diyor hem keko hem salak :) )...Bende o zamanlar acemi olduğu halde dedim bu araç mazotu yakarmı motor arıza çıkarır dedim iterek götürdük çektiler mazotu benim aldığım benzinde mındar oldu zarar ettirdi beni şerefsiz pompacı :)...o günden sonra benzin alırken hangisinden benzin koyuyor bakıyorum artık güvenmiyorum hiçbirine..

Geçmiş olsun birader...Yaklaşık 10 yıl önce benim 5 e benzin yerine mazot koydu kekonun teki...Keko farkında değil bi baktım pompa siyah bune mazot koyuyorsun benzinli bu araç dedim...şimdi napıcaz falan dedim...abi çalıştır yağ değişim yerini göstererek şuraya çek mazotu alalım dediler(bi de çalıştır diyor hem keko hem salak :) )...Bende o zamanlar acemi olduğu halde dedim bu araç mazotu yakarmı motor arıza çıkarır dedim iterek götürdük çektiler mazotu benim aldığım benzinde mındar oldu zarar ettirdi beni şerefsiz pompacı :)...o günden sonra benzin alırken hangisinden benzin koyuyor bakıyorum artık güvenmiyorum hiçbirine..

dikkatli olmak şart. her yerde olduğu gibi istasyonlarda da bilgisi yetersiz çalışanlar olabiliyor. ayrıca çok tecrübeli olsa bile onlarda insan o anda 12 saat ayakta durmaktan yorgun-dalgın olabilir, gürültüden yanlış anlayabilir. bizler dikkatimizle hem çalışana yardımcı olacağız hem de malımızı koruyacağız:)

Öncelikle çok geçmiş olsun neyseki sigorta devreye girmiş o bir teselli.Dostlarda gerekeni yazmışlar.Benim başıma çok daha ilginci gelmişti neyse uzun mevzuu o:aytuğ

Geri