Yakıt tüketimi megane 2

oguzhancekic

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
evet arkadaşlar aracım megane 2 grandtour 1.9 dci 2003 model şehiriçi yakıt tüketimi 9.5/100km aşağıya inmiyor şehirdışı ise 7.5/100km gösteriyor.Fabrika verileri 4 5 litre gösteriyor sizce problem nedir daha önce böyle birşey ile karşılaşan var mı?normal midir yoksa çok mu tüketiyor.
ZAjNR0.webp

Son düzenleme:
Bakımları düzgün yapılıyor mu egr valfini temizlet carbon clean yaptırabilirsiniz hava filtresi mazot filtresi değiştirebilirsiniz usta bakmalı :)

Bakımları düzgün yapılıyor mu egr valfini temizlet carbon clean yaptırabilirsiniz hava filtresi mazot filtresi değiştirebilirsiniz usta bakmalı :)

Açıkcası bulgaristanda yaşıyorum aracı 5 ay önce aldım denilene göre benden önceki sahibi bakımları full renault yetkili serviste yaptışrmış aracın kağıtları herşeyi var inceleyip baktım gerçektende öyle bende servis pahalı olduğu için başka bir servise götürdüm filtreler yağ ve motor suyu değişti ama egr valfi temizliği yapılmadı veya herhangi bir motor temizliğide yapılmadı carbon clear nedir biraz açıklarmısınız. Ayrıca burdaki ustaların hepsi yakıtı çok normal sen ne olsun istiyorsun gibilerinden konuşuyorlar.

Lastik ebatları orjinalmi ? benimki 1.4 şehir içi 8.1 de falandı sanırım.

Lastiklerim 215 45 17 Jantarimda Orjinal Değil.. Şehir İçi Yüklendiğimde 11 lt yi Gördüğüm Oluyor... :berbat :berbat

Lastiklerim 215 45 17 Jantarimda Orjinal Değil.. Şehir İçi Yüklendiğimde 11 lt yi Gördüğüm Oluyor... :berbat :berbat

Orjinal jant lastikdedemi böyleydi. Çok fazla değer 1.6 için

Orjinalde İken 9 10 Arasi Seyirdeydi .. Araçim Benzinli Tüp Yok.. :berbat :berbat

Orjinalde İken 9 10 Arasi Seyirdeydi .. Araçim Benzinli Tüp Yok.. :berbat :berbat

Bende genelde şehir içinde benzinle kullanıyorum gaza geçecek kadar uzun yol değil. Şehir dışına çıktığımda lpg ile gidiyorum şehir dışı tüple 5.7 küsür, şehir içi benzin gaz karışık 8,1 falandı en son hesaplamama göre. 1.4 ile 1.6 arasında fazla yakıt farkı olmaması lazım sizinkilerde bir sorun var galiba.

iyide benim arabam dizel benzin değil siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz

iyide benim arabam dizel benzin değil siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz

hehe hehe dizelse cokkk yuksekkk :berbat :berbat

Geri