Arkadaslar merhabalar,
Megane 3 coupe Monaco GP(2012/110hp/edc) aracimda ayni dertten muzdarip cozum arayip durdum. Gitmedik usta yapilmadik islem kalmadi en son Maslakta yetkili serviste komple yakit geri donus hortumu garantiden degisti fabrikasyon sikinti oldugu bilindiginden ucrette almadilar sogolsunlar ama oda cozum olmadi ses devam ediyordu. Internette arastirirken Fuat kardesimin bu yazisini buldum sans eseri ve mesaj attim kendisine, sagolsun adam gibi adam hemen cevap verdi ve bugun kendisiyle pendik sanayide bulustuk. Hortumu aldigi yere beraber gidip aynisindan aldik, hemen 2 sokak yukarda bi ustaya degistirdik. Ve BAMMM aylardir ugrasip cozemedigimiz konu 15 dk icinde cozuldu [emoji16] Fuat kardesim arabayi satmama sebep olacak kangren olmus bi konuyu dikkati yardimseverligi ve adamligiyla cozmemi sagladi. Aynen yazdigi gibi elastik bi hortum isimizi cozdu. Kesinlikle deneyin ve cozuldugunu goreceksiniz. Burdaki tek puf nokta Fuat kardesimin dedigi gibi elastik ve biraz daha genis bi hortum kullanmak. Bizim aldigimiz toyotanin kullandigi yakit hortumuymus bilginize. Bir kez daha Fuat kardesime cok tesekkur ediyorum, sagda solda ugrasmayin cozum cok basit. Hoscakalin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi