Yakıt geri dönüş uğultusu ve titreşimine çözüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ftdmrc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
stop edince devam etmiyordu galiba kardeşim. Ya da dikkat etmedim mi acaba hatırlamıyorum.

Çok değişik bir inilti sesi ya. Ben de ustaya baktırmak istiyorum da sıradan anlayan bikaç arkadaşım beyinin o sıra bilgi yazdığınu sesinde ondan geldiğini söylediler. Tabi sallamış olabililer.
Peki sesi yaparken motor kaputu açıp hortumu dinlesek sesi tespit edebilir miyiz?

Çok değişik bir inilti sesi ya. Ben de ustaya baktırmak istiyorum da sıradan anlayan bikaç arkadaşım beyinin o sıra bilgi yazdığınu sesinde ondan geldiğini söylediler. Tabi sallamış olabililer.
Peki sesi yaparken motor kaputu açıp hortumu dinlesek sesi tespit edebilir miyiz?

Uğultu genelde rolanti düşerken geliyor. Benim aracim edc vites değişip rolanti aşağı inerken aynen fuat arkadasimin yolladigi video daki gibi uğultu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uğultu genelde rolanti düşerken geliyor. Benim aracim edc vites değişip rolanti aşağı inerken aynen fuat arkadasimin yolladigi video daki gibi uğultu.

peki iurduğunuz yerde frene basınca seste hafif bir oynama oluyor mu?

kaputu açınca motor sesi bastırıyor hepsini duyamazsın.

peki iurduğunuz yerde frene basınca seste hafif bir oynama oluyor mu?
bence senin sorun farklı birşey. Araç hareketsizken videodaki gibii ses geliyorsa kesin hortumdan ama senin olay başka gibi.

bence senin sorun farklı birşey. Araç hareketsizken videodaki gibii ses geliyorsa kesin hortumdan ama senin olay başka gibi.

valla ben de çözemedim hocam.

Pl53EQ.webp

Hocam tam emin olmak istedim. Kırmızı ile çizdiğim hortumu değiştirmek uygun olacak mı? En azında deniim.

Pl53EQ.webp

Hocam tam emin olmak istedim. Kırmızı ile çizdiğim hortumu değiştirmek uygun olacak mı? En azında deniim.

Aynen o hortum. Bende en kisa zamanda değiştireceğim insallah çözülür uğultu olayi

Pl53EQ.webp

aynen dostum o hortum. Çok boşluk kalmıyorsa mümkünse 1 mm geniş olanı taktır. Olay oradan yakıtın rahat bir şekilde geri dönememesi çünkü. Servise yüzlerce lira para bayılmayın.

Geri