Yakıt Deposu Hakkında Çok Acil Desteklerinize ihtiyacım var

burakkorull

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Merhaba Dostlar

Dün yakıt ışığımız yandı yakıt almak için depoya yanaştım ve kahretsin ki kartı üzerinde unuttum.ev ile iş yakın olduğu için her zaman ki gibi 30 TL mazot aldım fakat ibre kalkmadı ışık sönmedi ama her zaman sönerdi sonra renault yol yardım aradım ve nöbetçi usta bana sabaha kadar bekleyin düzelebilir dedi sabah baktım düzelmedi ve tekrardan 20 TL daha yakıt aldım kartı çıkarttım bu sefer fakat gene kalkmadı ibre ve ışık sönmedi.

-Şamandıra ?
-Gösterge panelin de sorun ?
-Akü Sökmek takmak işe yarar mı ?

ya da siz olsaydınız ne yapardınız ? ne yapmam lazım ?

a4b8ef93b6d.jpeg

9abe0de0b50.jpeg

kart takılıyken ibre oynamıyor, bir keresinde dolarken kartı takmıştım ibreyi izlemek için taktığım seviyede kaldı, kendi kendine düzelmiyor bildiğim kadarıyla, depoyu fullerseniz halledersiniz :D

Panik yapma hocam, samandiralari boyle bizimkilerin. Biraz kullan ustune 50-100 liralik mazot al duzelir

bizim burada bir paylaşım okudum sigorta panelinden gösterge paneli sigortasını sök tak yazmışlar yapsam mı acaba ? şemayı buldum nerede olduğunu da buldum fakat 50 tl toplamda yakıt aldım ışık yanıyor yolda kalır mıyım?

Hayir bir sey olmaz hocam, biraz kulkanin bende de hep oyle oluyor

telefonla konuşurken aracı stop etmeyi unutmuşum pompacıya 100tl uzattım direk dpeoyu açıp doldurdu. bende de yakıt ikaz lambası sönmedi. ertesi gün depoyu fulledim düzeldi.

Merhaba Dostlar

Dün yakıt ışığımız yandı yakıt almak için depoya yanaştım ve kahretsin ki kartı üzerinde unuttum.ev ile iş yakın olduğu için her zaman ki gibi 30 TL mazot aldım fakat ibre kalkmadı ışık sönmedi ama her zaman sönerdi sonra renault yol yardım aradım ve nöbetçi usta bana sabaha kadar bekleyin düzelebilir dedi sabah baktım düzelmedi ve tekrardan 20 TL daha yakıt aldım kartı çıkarttım bu sefer fakat gene kalkmadı ibre ve ışık sönmedi.

-Şamandıra ?
-Gösterge panelin de sorun ?
-Akü Sökmek takmak işe yarar mı ?

ya da siz olsaydınız ne yapardınız ? ne yapmam lazım ?

a4b8ef93b6d.jpeg

9abe0de0b50.jpeg

rahat olun. servise gidin ücretsiz düzeltiyorlar. 2 kere başıma geldi

OBD cihazınız varsa kendiniz gösterge panelini resetleyebilirsiniz.

hayır malesef o cihazım yok resetleme işlemini ise sigortasını sökerek yapabilirsiniz dediler

servisi aradım cihaza bağlarsak 150 lira ödemesi var dediler :(

Geri