Yakışırmı ? ( Beyaz yanak lastik ve paçalık )

Keşke konuyu açmasaydım :D değerli düşünceleriniz için çok teşekkürler :) memo_19 fazlada sade pek sevemedim belki bagajımda paçalıklar duruyor bi ara takabilirim zaten şimdilik hedefim cooper s tarzı ortadan çift çıkış egsoz onun için uğraşıyorum neyse kısaca beyaz yanak yapmıyım en iyisi :)

Keşke konuyu açmasaydım :D değerli düşünceleriniz için çok teşekkürler :) memo_19 fazlada sade pek sevemedim belki bagajımda paçalıklar duruyor bi ara takabilirim zaten şimdilik hedefim cooper s tarzı ortadan çift çıkış egsoz onun için uğraşıyorum neyse kısaca beyaz yanak yapmıyım en iyisi :)
cooper tarzı istiyosan 17" beyaz jantlar var onardan al geçen internette kırmızı bi 19 da gördüm çokşekil durmuştu illa bişey yapayım diyosan öyle yapabilirsin tabi bu benim fikrim ;)

Beyaz yanakdan vazgeçtim tmm :) memo_19 kardeşim ben bu aracın jantlarına bayılıyorum hep 3 kollu istemişimdir ondan değiştirmem ama bende gördüm kırmızı 19 u muhteşem olmus bende kesinlikle ortadan çıkış çift egsoz yaptırcam bakalım gelecek ay hazır kimsede yokken iyi oluyor :)

Yakışmayan şeyler arabalara yapılıyor bu sene bence yapın :)

Öyle yapacaksan arabayı çöpe atmalısın.

Beyaz yanak işi ağır vasıta ve klasik nostalji araçlara yakışıyor bence.Benim görüşümde yanaklarıma dokunma..:)

Yanaklar Vosvoslarda Güzel Bence Böyle Çok Güzel Araba Egsozt Yapacaksanda Clio RS tarzı yapsan daha Güzel olur bence

böyle daha iyi hep beyaz kalmaz onlar uğraştırır zaten.

Geri