Yakında Aranıza Katılıyorum ...

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız şimdiden.

aracın hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin aramıza hoş geldin boy konusunda bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum mindere gerek kalmaz bence

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günler geçirirsiniz inş. bende boy sıkıntısı olacağını düşünmüyorum açıkcası ...

joy olurda jant olmazı dostum bende joycuyum:çak şaka biryana hayırlı olsun maliyet nekadar ekstralar dahil fiyat. :?

hayırlı olsun dert etmenize gerek yok boy ile benim boyum 1,83 ama yetiyor

joy olurda jant olmazı dostum bende joycuyum:çak şaka biryana hayırlı olsun maliyet nekadar ekstralar dahil fiyat. :?

Sağolun :)Kasko yapmadığım için + kapalı garajım olmadığı için jantların çalınma riski vardı daha önce başımıza geldi o yüzden tövbeliyim. 36.300 Tl + park sensörü 200 tl çok direndim park sensörü dahil 36.300 e ama olmadı neyse kısmet.:D

hayırlı olsun kardeş 1.70 boyla rahat kullanırsın :) Bende icon var. Boy 1.86 sıkıntı yok :) Arkaya da oturan rahat oturuyor.

hayırlı olsun kardeş 1.70 boyla rahat kullanırsın :) Bende icon var. Boy 1.86 sıkıntı yok :) Arkaya da oturan rahat oturuyor.

Sorun arkadaki diz mesafesi değilde görüş açısı önemli araç joy olduğundan koltukta yükseltme ayarı yok :D teşekkürler

Geri