Xenon far lütfen yardim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RynR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet uzun yolda karşıdan surekli sellektör geldi. Ama far ayarini 2 ye alinca sellektor kesildi. Sanırım 2 kademede göz almiyor. Bir sure hevesimi alayim sonra normal farlara donecegim :) birde arac stoptayken duydum. balasttan ugultu gibi bir ses geliyor kaputu acmadan fara yaklasinca net duyuluyor çalışma sesi sanirim. Normal mi bu ses. Tesekkurler

Bence hevesinizi almak için beklemeyin. Bu zaman diliminde başkalarının olası zarar görme riskini düşünün.Yada aynı durumda siz başkasının hevesi yüzünden zarar gördüğünüzü düşünün.

Zarar vermeden nasıl bir uygulama yapılır onu araştırıp kullanabilirsiniz bence.

halojen beyaz ampüller var led ampüller var

Bence hevesinizi almak için beklemeyin. Bu zaman diliminde başkalarının olası zarar görme riskini düşünün.Yada aynı durumda siz başkasının hevesi yüzünden zarar gördüğünüzü düşünün.

Zarar vermeden nasıl bir uygulama yapılır onu araştırıp kullanabilirsiniz bence.

yok yok kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyi başkasına yapmaya gerek yok. suanda normal göz almıyor. beni cezbeden başkalarının gözlerini alması değil, rengin beyaz olması, öneri için teşekkürler :) :o

öndeki aracın kullanıcısını da rahatsız etmiyor, muayenede dert de olmuyor. :) (ilave edim dedim :) )

Arkadaşlar bugun bu marka xenon aldırdım, h7 8000 K araca uyacağına garanti vermiş, araç'a uyarmı bir zarar'ı olur mu ? bildiğiniz bir marka mı ?

7bRg5P.webp

lynjaE.webp

0kOnYV.webp

ZVGk8z.webp

hocam selamlar..

bende aracıma 1 ay once taktırdım xenon. aynen bu markaydı :) ama bu marka 2 günde bozuldu :) 3 kere degıstırdım aldığım yerden. her aldığım ıkıncı gun bozuldu. daha sonra satıcı başka bir marka verdı. 50 lira fazla verdım ama sımdı basım agrımıyo :)

yok yok kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyi başkasına yapmaya gerek yok. suanda normal göz almıyor. beni cezbeden başkalarının gözlerini alması değil, rengin beyaz olması, öneri için teşekkürler :) :o

hocam selamlar..

bende aracıma 1 ay once taktırdım xenon. aynen bu markaydı :) ama bu marka 2 günde bozuldu :) 3 kere degıstırdım aldığım yerden. her aldığım ıkıncı gun bozuldu. daha sonra satıcı başka bir marka verdı. 50 lira fazla verdım ama sımdı basım agrımıyo :)

Bunada göz atın derim :)

[video=youtube;vS6xYsocBbw]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vS6xYsocBbw[/video]

Geri