Xenon far lütfen yardim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RynR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
taktırdım ve böyle bir görüntü çıktı ortaya hımm:):dans

rVWXAV.webp

d2Ql17.webp

N4a8zQ.webp

Merceksiz farlara lütfen xenon takmayın, karşıdan gelenin gözünü kör ediyor :( eğerki illaki takılacaksa en azından sislere takın ki altta oldu için ve yere baktığı için göz almaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kısa yada sise takılması farketmiyor. Dün arkamdan sonradan xenon takan bir megane 3 geliyordu. Sis ve kısalara xenon takmış. İçimden bildiğim tüm küfürleri saymışımdır belki. Baktım olacak gibi değil arkasına geçip uzunları yakarak takip ettim. Rahatsız olmuş olacakki basıp gitti

İstanbul emniyetinin whatsap hesabı var artık, foto video ekleyip şikayet edebiliyorsunuz. 0 533 155 0 155. Artık onlar düşünsün ;-)

Şikayet etmek de saçma. Araba kullanırken nasıl fotoğraf çekebiliyor millet. Kendi kendilerini ele veriyorlar bence :) gerçi pardon araba kullanırken telefonla konuşmak yasaktı. Fotoğraf çekmek değil :)

Benim araçta ön ve arka güvenlik kamerası var.İşim gücüm olmasa emniyet şeridi dahil fotoğrafları göndericem ama zaman lazım videodan fotoğraf çek gönder vs.

Direk videoyu gönder abim. Bende uzunları yakıyorum öyle gelen biri olduğunda arkamda ise ani fren yapıyorum. o ışık vurduğunda görüşüm sıfır bence bir yasa falan çıkması lazım artık

Video boyutu 250 mb olunca upload etmekte sıkıntı olur :)

Aynen abi boyutu dikkate almamıştım :)

Geri