Williams 2.0 16 V

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Görkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    williams
Oncelikle tesekkurler.

Hothatch olarak 6. arabam diyebilirim. 106 saxo gsi vs derken williamsa en yakin olabi 1.8 8v rsi imdir sanirim. Zevkten 4 kose olacagimdan suphem yok:)

Gumruk evraklari Eylul 2011 cikis gorunuyor. İcinin komple degistrildigini dusunuyorum bende. Zamanla imkan olursa orj Williamsa ceviririm ins.

Tamamiyle orj. e sadik kalarak topladim ancak bazi parcalar icime sinmiyor onlarida yenilemek lazim( cam fitili gibi)
Ben aldigimda f7r blok f7r kapak f7p kapak ve kirik sanz. kovani vardi. onlarda bagajdaydi:)

%90 95 orj durumda.
Orj olmayanlar ise
Jantlar ( bulamadim. bende compomotive rally janti aldim)
Fren sistemi ( disk caplari ve kaliperler kucuk oldugundan Megane Coupe 2.0 sistemi gecirdim komple. orj. leri duruyor)

Sizinle tanismak muhabbet etmek isterim. Hatta belki 2 Williams biraz turlar 2 foto cekeriz:)

Eren Bey Merhaba,

Tabi ki tanışır görüşürüz. Araçla ilgili bir şey sormak isterseniz telefonum arabanın ilanında yazılı yardımcı olmaya çalışırım. Naçizane tavsiyem aracınız şasi numarasıyla Renault Mais İstinye veya Küçükyalı merkezlerindeki servis kısmına başvurursanız aracınızın geçmişi ile ilgili daha kesin bilgi alabilirsiniz. Böylece gerçek williams mı yoksa 16S mi olduğunu ve orijinalinde 1.8 F7P mi yoksa 2.0 F7R motor mu olduğunu öğrenebilirsiniz. Sizdeki blok numarasıyla da eğer şasi numaranız tutuyorsa o zaman arabanın sizdeki parçaları doğru parçalar olduğunu öğrenip gönül rahatlığıyla aracınız hangi versiyonsa ona uygun olarak toplayabilirsiniz...

Eren Bey Merhaba,

Tabi ki tanışır görüşürüz. Araçla ilgili bir şey sormak isterseniz telefonum arabanın ilanında yazılı yardımcı olmaya çalışırım. Naçizane tavsiyem aracınız şasi numarasıyla Renault Mais İstinye veya Küçükyalı merkezlerindeki servis kısmına başvurursanız aracınızın geçmişi ile ilgili daha kesin bilgi alabilirsiniz. Böylece gerçek williams mı yoksa 16S mi olduğunu ve orijinalinde 1.8 F7P mi yoksa 2.0 F7R motor mu olduğunu öğrenebilirsiniz. Sizdeki blok numarasıyla da eğer şasi numaranız tutuyorsa o zaman arabanın sizdeki parçaları doğru parçalar olduğunu öğrenip gönül rahatlığıyla aracınız hangi versiyonsa ona uygun olarak toplayabilirsiniz...

Muayene plaka islerini hallettikten sonra aklimda var Maise ugramak. Su saatten sonra f7p ciksada umrumda olmaz acikcasi cunku bildiginiz yoruldum tukendim:)

16s lerin arka camurluklar da Williams yazar mi?

:cool: daha ıyısı olur insallah bıladerımmm....

sanki numara plaketinin en üzerinde polonya dilinden bir şey yazıyor sonradan ralli arabaları için hazırlanmış bir şey olmasın.

sanki numara plaketinin en üzerinde polonya dilinden bir şey yazıyor sonradan ralli arabaları için hazırlanmış bir şey olmasın.

Abi kelime olarak birşey yazmıyor diye anımsıyorum. Bir takım harf ve rakamlar mevcut hepsi o. En iyisi ben fotosunu çekip koyayım bir ara:)

allah herkesin gönlüne göre versin. inş banada williams alıp saklamak nasip olur. ancak şahsi görüşüm sanırım satılmasını hiç istemiyor saklamayı düşünüyorsunuzda o fiyatı yazmışsınız. fiyat olayı tabiki göreceli.

yalnız şu noktaya deyinmek isterim 2-3 tane williams yok tr de. daha fazlası var. benim kısa süre içinde plakalarına kadar arşivimden bulabileceğim türkiyeden gerçek williams 7-8 adet var. ki benim bilmediklerimde vardır. renoyla alakası olmayan yurt dışından kendi çabalarıyla getirip ülkeye sokanları saymıyorum bile.

he temizi kaç tanedir derseniz piyasada hiç biri görünmediğine göre leş olanı fazla değildir. çoğu temizdir diye düşünüyorum. inş bi gün fazladan kenara koyup hiç gezmeden sadece elde tutabileceğim bi bütçem olursa alır koyarım bende bi kenara.

deli para ama araç gerçekten iyi duruyor :)

Ne yalan soyliyeyim bende ucuza vermem arabami

Geri