Williams 2.0 16 V

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Görkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    williams
​göztepe demi araç?

sahibindende bir ara gümrükten alınmış williams vardı 4000tl mi neydi fiyatı alıcaktım ama motorun bazı parçaları eksikti ve araba çok harebe gibiydi toz toprak içindeydi ilan olsaydı paylaşırdım , bu araç ta çok temiz maşallah fiyat çok ama hayırlısı :) bende türkiyede 2 tane olduğunu duydum gördüm başkada bilmiyorum ama vardır heralde :D

sahibindende bir ara gümrükten alınmış williams vardı 4000tl mi neydi fiyatı alıcaktım ama motorun bazı parçaları eksikti ve araba çok harebe gibiydi toz toprak içindeydi ilan olsaydı paylaşırdım , bu araç ta çok temiz maşallah fiyat çok ama hayırlısı :) bende türkiyede 2 tane olduğunu duydum gördüm başkada bilmiyorum ama vardır heralde :D

Ben o ilana denk gelmedim hic. Goztepe'deki araca bakariz sorun yok. Araba buralarda

Arkadaşlar Merhaba,

Foruma yeni katıldım Clio Williams'la ilgili uzun sohbetler etmişsiniz, bu kadar ilgi çekmesi açıkcası beni mutlu etti. Sizi biraz aydınlatayım istedim bahsi geçen Clio Williams bana ait, otomobil 1995 model son versiyon yurt dışında Williams3 diye anılıyor. Türkiye'de bulunan 2 Clio Williams'dan biridir, bu otomobillerden biri eski rallici Nejat Avcı'ya Renault Mais tarfından ithal edilmişti benim ki ise 2000 yılında gümrükten yine Mais'de görev yapan değerli bir ağabeyimiz tarafından satın alınmıştır. Araç 2010 yılı temmuz ayından bu yana bendedir. Bildiğiniz üzere 2.0 16V 150 HP gücündedir. Araç Fransa'dan bir işçi vatandaş tarafından getirilmiş sonrasında gümrüğe terk edilmiştir, Fransa Renault'dan yapılan araştırmalarda herhangi bir kazası mevcut değildir orjinal fransız plakası mevcuttur. Sonradan çevrilme 16s değildir lütfen karıştırmayalım. Otomobili kolleksiyon için aldım bu aralar bir başka kolleksiyon otomobili olan Lancia Delta Integrale aldığım için elden çıkarmak arzusundayım. Dediğiniz gibi fiyatı yüksektir bunu bilerek yüksek tutuyorum çünkü dünyada sadece 7.500 adet bulunan nadide ve kolleksiyonluk bir araçtır piyasadan bulabileceğiniz Clio RS vs. otomobillerle karşılaştırmayınız. İlgilenenler aşağıya linkini koyduğum ilandan beni arayabilirler. Saygılarımla,

Gökhan Saraçoğlu

Renault Clio 2.0 16V Williams 1995 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 69291009

Hoşgeldiniz Gökhan bey, 16s ve williams karıştırıldığı için böyle yorumlar oluyor ama araç sizin istediğiniz fiyatı isteyebilirsiniz bu fiyatı verecek olan ancak sizin gibi koleksiyonluk araçlar toplayan birisi olabilir...

Geri