Vw türkiyede caddy ve jetta satişlarini durdurdu(gönüllü olarak)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alfa-xxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Boşline Tabirini Sevdim :) Gelgelelim tabirinize Model Yılı Aynı Segmentteki Biri Renault Biride Vw Araçları Kıyaslayalım mı Donanım Olarak İkisinide Boşline Olarak Alalım Mesela Jetta Fluence İkilisi Bende 2010 Model Flu Var business (Boşline) Jetta Trendline (Boşline) Anlayacağımız Tek Farkı Söyleyeyim Burada Belirtmiş Oldugunuz Esp Fluence Modelinde Çekş Kontrol Sistemi Bile Yok Bırakın Esp yi Gülünç Durumdayız Şuanda :)

Kapak Muhabbetine Gelince Motor Mühendislerini Küçümsemeyin Derim Üst Kapak Açılınca Aradaki Farklarda Çıkacaktır Ortaya :)
Mercedes A B ve CLA Serileri Segmentleri Değişeceği Alt Üst Demek Yanlış Olur. Ama Bir E Serisinde, S Serisinde Bunları Bulamazsınız. (Üst Segment Bu Serilerdir. Sizin Yazdığınız Orta Segment Araçları )..
Hocam bence pek bilmeden bilgiçlik taslıyorsunuz araç doluluğu konusunda. Çok bilinen bir gerçektir ki, Renault arabaları en düşük modeli bile olsa gırtlağına kadar donanımla doldurur ama kalite olarak (plastik, işçilik vs) geridedir. Vw ise tam tersi ve pahalıdır.
Motor konusunda bence siz motor mühendislerini hafife alıyor ve bilmeden " öyledir" diye iddia ediyorsunuz. Başkalarına söyleyeceğinize siz bir zahmet bu markaların sitelerini inceleyin ve ondan sonra burada bu motorlar farklı tezini savunun.
Küçümsemeye çalıştığınız A, B ve Cla serisi araçların fiyatına bakınız sadece :)

Zaten kazadan kurtulan herkesi Allah korur :eyv 2.si o örnek verdiğiniz kangoo , zayıf kaportalı B7 kasa passatın arka kapısını ne hale getirmiş kağıt gibi yırtmış bulabilirsiniz.Linea passat(B7) kafa kafaya haberini bulabilirsiniz.

Ama euroncap testlerini açında renault 5 yıldızları alırken o yıl üretilen vw ler kaç yıldızdaymış ne kadar güvenliymiş görün.Kangoo caddy den daha yüksek güvenlik puanları aldı euroncap sonuçlarına bakın ezbere konuşmak olmaz söylentilerle hareket etmeyelim :) yeni kangooların , 2008 den beri üretiliyor , yol tutuş fren problemi yok hatta fren konusunda da caddy den önde :) daha kısa mesafede duruyor.Tavan sarkması bundan önceki kasa jetta da donanimhaber de bulabilirsiniz .Su alan Golf 7 leride bulabilirsiniz.

İnsanların sırf pahalı satılıyor diye bir aracı güvenli sanması da çook ilginç :)) mercedes şahin benzetmesi de zaten araç teknolojilerine ne kadar hakim olduğunuzun göstergesi :) burada şahin olarak vw yi kastettiniz galiba daha dizel motor bile üretemeyen hile yapan bir firma hangisi , anladın sen onu :)

E serisi de renault 1.6dci kullanıyor :) neden tdi kullanmadıklarını şimdi anlıyoruz :)

Yaklaşımınız Çok Güzel Takibiniz İçinde Hayran Kalmamak Mümkün Değil :) Burada vw kendi Markammış gibi övüyorum moduna düştüm. Her Markanın modelinin artısı eksisi çok fazla bence biraz şapkamızı çıkarıp önümüze koyalım sonucta tüketiciyiz bu araçları havadan paralarla satın almadık hayatımız teneke parçalarında gidecek kadarda ucuz değil. euroncap olayına hiç inanmıyorum nedendir bilmiyorum ama sabit hız kafa kafaya çarpışma yandan çarpışma testleri. puanlamaya giriyorsa bu araçlar ve evet bu araç tam donanım güvenlikli demek yanlıştır. emniyet kemeri diyoruz her zaman euroncap neden 180 km hız ile çarpışma testlerine sokmuyor araçları ? ona göre versin puan tabii araç bulabilirse sonucunda içinde kalan bir manken. Euroncap Rus Ruleti oynuyor mercedesle bir ağaca 64km ile çarp ölüyorsun fiat palio ilede çarp ölüyorsun düşünceleri bu..

burada şahin olarak vw yi kastettiniz galiba daha dizel motor bile üretemeyen hile yapan bir firma hangisi , anladın sen onu :) (Firma Sahibi Gibi Konuşuyorsunuz Güldüm Geçtim :D )

Hocam bence pek bilmeden bilgiçlik taslıyorsunuz araç doluluğu konusunda. Çok bilinen bir gerçektir ki, Renault arabaları en düşük modeli bile olsa gırtlağına kadar donanımla doldurur ama kalite olarak (plastik, işçilik vs) geridedir. Vw ise tam tersi ve pahalıdır.
Motor konusunda bence siz motor mühendislerini hafife alıyor ve bilmeden " öyledir" diye iddia ediyorsunuz. Başkalarına söyleyeceğinize siz bir zahmet bu markaların sitelerini inceleyin ve ondan sonra burada bu motorlar farklı tezini savunun.
Küçümsemeye çalıştığınız A, B ve Cla serisi araçların fiyatına bakınız sadece :)

Mercedesi Küçümsemek mi :D Süperdi Bu :) Yazdığım Mesajı Tekrar Okuyunuz Yanlış Anlamışsınız :)

Dipnot : ''Çok bilinen bir gerçektir ki, Renault arabaları en düşük modeli bile olsa gırtlağına kadar donanımla doldurur'' Lütfen Örnekleyiniz..Dopdolu Donanımdan Kasıtınızı Merak Ettim

E serisinde S serisinde bulamazsın dediğiniz anda A,B ve Cla yı küçümsemiş olmadıysanız son paragrafı görmezden gelebilirsiniz.

Siz vw için renault mercedes şahin karşılaştırması dediğiniz için bende öyle yazdım bende firma sahibi değilim :) Kullanıcıyım :)

Bizde vw nin bazı alanlarda sessizlik ve plastik kalitesi alanlarında renaulttan iyi olduğunu biliyoruz ama konu güvenlik ,donanım ,fonksiyonellik ,motor şanzıman ,dayanıklılık olduğunda renault da o konularda üstün.Motor teknolojisinde biri F1 de mercedes ferrari ile yarışırken öteki F1 e girmeye dahi cesaret edemiyo :eyv iyi günler

Mercedesi Küçümsemek mi :D Süperdi Bu :) Yazdığım Mesajı Tekrar Okuyunuz Yanlış Anlamışsınız :)

Dipnot : ''Çok bilinen bir gerçektir ki, Renault arabaları en düşük modeli bile olsa gırtlağına kadar donanımla doldurur'' Lütfen Örnekleyiniz..Dopdolu Donanımdan Kasıtınızı Merak Ettim

Passat ta baz donanımda olmayan Hız sabitleyici ve Anahtarsız giriş ilk aklıma gelenler :)

Sizin A,B Ve CLA Serileri Dediğiniz Araçlar ikinci elleri ortalama 100.000 tl civarı seyrediyor Son Modelleri. Bana Göre Mükemmel Lüks Araçlar Ama Mercedese Göre Hangisi Daha Lükstür. Eğri Oturup Doğru Konuşalım Mercedes Bu Sınıfları Orta Sınıf Diye Tabir Ediyor. Ve Bizde Hayranlıkla İzliyoruz Onların ORta Sınıf Düşüncelerini :D

Siz vw için renault mercedes şahin karşılaştırması dediğiniz için bende öyle yazdım bende firma sahibi değilim :) Kullanıcıyım :)

Bizde vw nin bazı alanlarda sessizlik ve plastik kalitesi alanlarında renaulttan iyi olduğunu biliyoruz ama konu güvenlik ,donanım ,fonksiyonellik ,motor şanzıman ,dayanıklılık olduğunda renault da o konularda üstün.Motor teknolojisinde biri F1 de mercedes ferrari ile yarışırken öteki F1 e girmeye dahi cesaret edemiyo :eyv iyi günler

Aynı Şeyleri Düşünüyoruz Ama Farklı Yollardan Ama Motor Olayında İnanınki Çok Hakim Değilim Konfor Sürüş Donanım Olarak vw Benim Görüşümle Üstündür. Tabiiki Bu Kullanıcılara Göre Değişir Sizede İyi Günler :)

Passat ta baz donanımda olmayan Hız sabitleyici ve Anahtarsız giriş ilk aklıma gelenler :)

Güzel Ama Güvenlik Donanımı Değil Bunlar :) Aynı Segmente Fluence Business jetta trendline larda yok yani sizin bu örneginiz uçuk bir donanım oldu :)

Güzel Ama Güvenlik Donanımı Değil Bunlar :) Aynı Segmente Fluence Business jetta trendline larda yok yani sizin bu örneginiz uçuk bir donanım oldu :)
ABS-ASR-AFU-ESP-Hil Holder Bütün Renault modellerin de standart olarak sunuluyor, bizde olmayıp da VW de olanları sayarmısın !

Geri