Vw türkiyede caddy ve jetta satişlarini durdurdu(gönüllü olarak)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alfa-xxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kabul etmeme gibi şansı yok çünkü ISPATLANDI.Süreci takip etmediniz herhalde EPA ilk uyarıyı 2014 ekim veya kasımda yapıyor vw de teknik arıza olmuş diyerek bir seri aracı egzos değişimi için çağırıp olayı kapatıyor ,ama adamlar takip ediyor ve araçların emisyonlarının değişmediğini yine belgeliyorlar.Yani uyarılmalarına rağmen vw olayın üstünü örtmeye çalışmış hile de ısrar etmiştir.

Ve bunu 2009 dan beri bile bile yapmıştır.O kadar kendilerine güvenmişler ki yeni motorlarında bile aynı yazılımı devam ettirmişler 2015 modellerde bile bakın 2014 de uyarılmalarına rağmen.Şimdi olayın sadece 1.9tdi değil 1.6 tdi larda da olduğu ortaya çıktı.Alman vatandaşlar bile kandırıldıkları için mahkemeye başvurmuş.

Renault aynı şeyi yaparsa ne kadar esnediğini görürüz , ben haklarımı kullanırım dava açarım ama renault motorlarının karşılığı vw de yok ,belki mercedeste bu yüzden renaulttan dizel motor almıştır :)

Birde renault kullanıcıları renaultu yerden yerede vurur bakın kadjar için yazılanlara clio 4 kangoo captur eleştiriler arızalar hep yazılır.

Ama vw nin dsg sorunları ,audi nin dsg tıkırtı sorunları BUNLARIN KULLANICI HATASI sayılması ,bir önceki jettaların tavanlarından su alıp döşemelerinin sarkması ,transporter kullanıcısının arızasını müşteriye yıkıp tüketici mahkemesinde kaybetmeleri daha niceleri,renault mükemmel araba yapmayabilir ama ürünün arkasında duruyor son yıllarda da kalitesi çok arttı.VW gibi diğer ülkelerde dsg ye 10 yıl garanti verip Türkiyede müşterilerin üstüne yıkmıyor :)

Duzenlemenize ek olarak ;
Clio captur ve ozellikle insan katili kangoo
Lutfen araclarin yol tutusu guvenligi hakkinda detayli bilgiye sahip misiniz? Hatalara gelince dsg ve edc sanzuman benim icin berbat teknolojilerdir. Renaultun hatayi kabul etmesi vw etmemesi kullanim sekilleri bunlari bilmek icin uzun sure tecrube sahibi olunup kullanilmasi sarttir. Jetta tavan sarkmasini ilk defa sizde duyuyorum bu konuyu arastirip detayli bilgi sahibi oldugumda tartisabiliriz. Ben bugune kadar boyle bir sikayet gormedim. Karsilastiracak olursak renault vw icin sahin ve mercedes kiyaslamasina girmis gibi oluruz. Kasa hacimleri kaporta aksam kullanimi guvenlik sunumlarinda renault hirsizlik yaparcasina kisitliyor. Vw bos modellerinde ve en dolu modellerinde guvenlik donanimlari standart sunuluyor.

İnsan katili Kangoo derken neyi kasdediyorsun ?
Lakap diyelim :) aracin 2007 ve uzeri modellerinde yol tutusu savurma olayi cok fazla ve arkadasim 90 km hizla viraj alamayip buyuk bir kaza yapmisti allah korudu tabii kullanim sekli kullananlar nasil kullaniyo diyeceksiniz ama bu bir gercek ve saklanamaz

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lakap diyelim :) aracin 2007 ve uzeri modellerinde yol tutusu savurma olayi cok fazla ve arkadasim 90 km hizla viraj alamayip buyuk bir kaza yapmisti allah korudu tabii kullanim sekli kullananlar nasil kullaniyo diyeceksiniz ama bu bir gercek ve saklanamaz

5 sene 2004 model kullandım, 7 sene yeni kasayı kullandım, bak gördüğün gibi karşındayım, arkadaşının şöförlüğü yoksa bunda aracın suçu ne ?

5 sene 2004 model kullandım, 7 sene yeni kasayı kullandım, bak gördüğün gibi karşındayım, arkadaşının şöförlüğü yoksa bunda aracın suçu ne ?

Sizi tatmin etmistir etmemistir veyahut kullanim hatasi olmustur olmamistir guvenligine kasasinin saglamligina guvenip bindiyseniz tercih meselesidir buda zevke girer sonuc olarak zevkler ve renkler tartisilmaz.
DipNot: Kangooların Geçmişini Araştırmanız Ve 100 Kullanıcıya Sorulduğunda Aynı Cevapları Alma Yüzdenizi Hesaplayınız. Nedense Bizim İnsanlarımızın Yok Parçası Ucuz Bakımları Maliyetli Görüşü Yüzünden Bu Firmalar Nereleri Hayatımızdan Aldığını Görmemek Çok Yanlıştır.

Boşline diye bir tabiri otomobil dünyasına katan vw için en boş aracında bile tüm güvenlik donanımları mevcut denmesi ilginç, ki basit bir esp bile AB de üretilen her araçta zorunlu olacak diye 2015 te standart donanıma eklendi, çelik jant vs gibi. 1.6 motorların birbirlerinden tek farkı skoda/vw/seat motor kapaklarının olmasıdır herhalde. Mercedes ise A, B ve CLA serilerinde Renault ile aynı motoru kullanıyor ve bunlarda pek öyle düşük profilli araçlar değil sanırım.

Sizi tatmin etmistir etmemistir veyahut kullanim hatasi olmustur olmamistir guvenligine kasasinin saglamligina guvenip bindiyseniz tercih meselesidir buda zevke girer sonuc olarak zevkler ve renkler tartisilmaz.
DipNot: Kangooların Geçmişini Araştırmanız Ve 100 Kullanıcıya Sorulduğunda Aynı Cevapları Alma Yüzdenizi Hesaplayınız. Nedense Bizim İnsanlarımızın Yok Parçası Ucuz Bakımları Maliyetli Görüşü Yüzünden Bu Firmalar Nereleri Hayatımızdan Aldığını Görmemek Çok Yanlıştır.
Ne marka araç kullanıyorsun bilemem ama Kangoo hakkında yanlış bilgiye sahip olduğun kesin, yedek parçası en az VW kadar pahalı ve çarpışma testlerinden aldığı sonuçlar sınıfının en iyisi, ayrıca fren mesafesi de hem sınıfının hemde B ve C segmentindeki araçların büyük çoğunluğundan daha iyi, iyice araştırmadan bu konuda tartışmaya girmemeni tavsiye ederim...

Boşline diye bir tabiri otomobil dünyasına katan vw için en boş aracında bile tüm güvenlik donanımları mevcut denmesi ilginç, ki basit bir esp bile AB de üretilen her araçta zorunlu olacak diye 2015 te standart donanıma eklendi, çelik jant vs gibi. 1.6 motorların birbirlerinden tek farkı skoda/vw/seat motor kapaklarının olmasıdır herhalde. Mercedes ise A, B ve CLA serilerinde Renault ile aynı motoru kullanıyor ve bunlarda pek öyle düşük profilli araçlar değil sanırım.

Boşline Tabirini Sevdim :) Gelgelelim tabirinize Model Yılı Aynı Segmentteki Biri Renault Biride Vw Araçları Kıyaslayalım mı Donanım Olarak İkisinide Boşline Olarak Alalım Mesela Jetta Fluence İkilisi Bende 2010 Model Flu Var business (Boşline) Jetta Trendline (Boşline) Anlayacağımız Tek Farkı Söyleyeyim Burada Belirtmiş Oldugunuz Esp Fluence Modelinde Çekş Kontrol Sistemi Bile Yok Bırakın Esp yi Gülünç Durumdayız Şuanda :)

Kapak Muhabbetine Gelince Motor Mühendislerini Küçümsemeyin Derim Üst Kapak Açılınca Aradaki Farklarda Çıkacaktır Ortaya :)
Mercedes A B ve CLA Serileri Segmentleri Değişeceği Alt Üst Demek Yanlış Olur. Ama Bir E Serisinde, S Serisinde Bunları Bulamazsınız. (Üst Segment Bu Serilerdir. Sizin Yazdığınız Orta Segment Araçları )..

Ne marka araç kullanıyorsun bilemem ama Kangoo hakkında yanlış bilgiye sahip olduğun kesin, yedek parçası en az VW kadar pahalı ve çarpışma testlerinden aldığı sonuçlar sınıfının en iyisi, ayrıca fren mesafesi de hem sınıfının hemde B ve C segmentindeki araçların büyük çoğunluğundan daha iyi, iyice araştırmadan bu konuda tartışmaya girmemeni tavsiye ederim...

Piyasada Tabir Edeceğiniz Birçok Marka Ve Model Araçları Uzun Süreli Kullandım. Ama Renault Kangoo Bende Sınıfta Kaldı Durma Mesafesi Diyoruz 2007 Modelinde abs asr esp opsiyon sunan bir marka ile tartışıyoruz maliyete bu açıdan bakmanızı tavsiye ederim iyi forumlar konu altında farklı bir tartışma içerisindeyiz :)

Zaten kazadan kurtulan herkesi Allah korur :eyv 2.si o örnek verdiğiniz kangoo , zayıf kaportalı B7 kasa passatın arka kapısını ne hale getirmiş kağıt gibi yırtmış bulabilirsiniz.Linea passat(B7) kafa kafaya haberini bulabilirsiniz.

Ama euroncap testlerini açında renault 5 yıldızları alırken o yıl üretilen vw ler kaç yıldızdaymış ne kadar güvenliymiş görün.Kangoo caddy den daha yüksek güvenlik puanları aldı euroncap sonuçlarına bakın ezbere konuşmak olmaz söylentilerle hareket etmeyelim :) yeni kangooların , 2008 den beri üretiliyor , yol tutuş fren problemi yok hatta fren konusunda da caddy den önde :) daha kısa mesafede duruyor.Tavan sarkması bundan önceki kasa jetta da donanimhaber de bulabilirsiniz .Su alan Golf 7 leride bulabilirsiniz.

İnsanların sırf pahalı satılıyor diye bir aracı güvenli sanması da çook ilginç :)) mercedes şahin benzetmesi de zaten araç teknolojilerine ne kadar hakim olduğunuzun göstergesi :) burada şahin olarak vw yi kastettiniz galiba daha dizel motor bile üretemeyen hile yapan bir firma hangisi , anladın sen onu :)

E serisi de renault 1.6dci kullanıyor :) neden tdi kullanmadıklarını şimdi anlıyoruz :)

Geri