Kabul etmeme gibi şansı yok çünkü ISPATLANDI.Süreci takip etmediniz herhalde EPA ilk uyarıyı 2014 ekim veya kasımda yapıyor vw de teknik arıza olmuş diyerek bir seri aracı egzos değişimi için çağırıp olayı kapatıyor ,ama adamlar takip ediyor ve araçların emisyonlarının değişmediğini yine belgeliyorlar.Yani uyarılmalarına rağmen vw olayın üstünü örtmeye çalışmış hile de ısrar etmiştir.
Ve bunu 2009 dan beri bile bile yapmıştır.O kadar kendilerine güvenmişler ki yeni motorlarında bile aynı yazılımı devam ettirmişler 2015 modellerde bile bakın 2014 de uyarılmalarına rağmen.Şimdi olayın sadece 1.9tdi değil 1.6 tdi larda da olduğu ortaya çıktı.Alman vatandaşlar bile kandırıldıkları için mahkemeye başvurmuş.
Renault aynı şeyi yaparsa ne kadar esnediğini görürüz , ben haklarımı kullanırım dava açarım ama renault motorlarının karşılığı vw de yok ,belki mercedeste bu yüzden renaulttan dizel motor almıştır
Birde renault kullanıcıları renaultu yerden yerede vurur bakın kadjar için yazılanlara clio 4 kangoo captur eleştiriler arızalar hep yazılır.
Ama vw nin dsg sorunları ,audi nin dsg tıkırtı sorunları BUNLARIN KULLANICI HATASI sayılması ,bir önceki jettaların tavanlarından su alıp döşemelerinin sarkması ,transporter kullanıcısının arızasını müşteriye yıkıp tüketici mahkemesinde kaybetmeleri daha niceleri,renault mükemmel araba yapmayabilir ama ürünün arkasında duruyor son yıllarda da kalitesi çok arttı.VW gibi diğer ülkelerde dsg ye 10 yıl garanti verip Türkiyede müşterilerin üstüne yıkmıyor
Duzenlemenize ek olarak ;
Clio captur ve ozellikle insan katili kangoo
Lutfen araclarin yol tutusu guvenligi hakkinda detayli bilgiye sahip misiniz? Hatalara gelince dsg ve edc sanzuman benim icin berbat teknolojilerdir. Renaultun hatayi kabul etmesi vw etmemesi kullanim sekilleri bunlari bilmek icin uzun sure tecrube sahibi olunup kullanilmasi sarttir. Jetta tavan sarkmasini ilk defa sizde duyuyorum bu konuyu arastirip detayli bilgi sahibi oldugumda tartisabiliriz. Ben bugune kadar boyle bir sikayet gormedim. Karsilastiracak olursak renault vw icin sahin ve mercedes kiyaslamasina girmis gibi oluruz. Kasa hacimleri kaporta aksam kullanimi guvenlik sunumlarinda renault hirsizlik yaparcasina kisitliyor. Vw bos modellerinde ve en dolu modellerinde guvenlik donanimlari standart sunuluyor.