Volvo

Ölen olmuştur ama kurallara uyup kemer takanlardan bahsetmişlerdir bence bu reklamda :D

Genelde kaportası sağlam der halkımız ama bu önemli değil hava yastıkları vb. önemli

Benim Bildiğim 1907 Yılından Beri Dünya'da Volvo'nun Karıştığı Trafik Kazalarında Kimse Ölmemiş, Sadece Türkiye'de 1 Kişi Volvo Marka Aracı İle Dereye Uçarak Boğulmak Sureti İle Hayatını Kaybetmiştir :soru

volvo renault Kadar yok ki ortalıkta tek tük görüyorum o da son zamanlarda. Tabiki Kaza az olur

evet reklam böyle bir sloganla tanıtım giriş yapılırsa insanlar üzerindeki etkisi güvenilir sağlam taş gibi araba gibi olur gibi

Bu kaza 30 max. 40km hız ile yapıldı,kaza yapan akrabamız volvo S40 ile yaptı kazayı ve ölümden döndü omuriliği kırıldı 10 saate yakın bir ameliyatla 11 cm platin takıldı daha yeni yeni kendine geliyor...
SİTELERDE TRAFİK KAZASI | Facebook

Bence yalan.Yalan olduğunu yorumlardada kanıtlamışlar zaten.Bu arada geçmiş olsun Halil abi.

ben de bir an hani "ilk içinde ölen siz olabilirsiniz" gibi bir şey algıladım, tamam şekerim düştü galiba gidip bir şeyler yiyeyim ben:aytuğ

Geri