Vites topuzu soyulmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan icon4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracım 105 bin de 2 hafta önce gittim servise direk ilgilneip fotğrafını çekip merkeze gönderdiler ve ertesi gün arayıp onaylandı parça sipariş edildi gelince arıyacağız sizi dediler
1 hafta geçmeden aradılar gittim hemen değişim gerçekleşti garantiden orda müşteri temsilcisine sorduğumda reno zaten bunu clio larda kabul ediyor hemen onay veriyor denildi
Bütün bakımlar serviste yapıldı tabikide ama sizinde böyleyse örnek gösterin değişmesi şart

Dün aracımda meydana gelen bir arıza için servise gittim, gitmişken şu direksiyonu ve vites topuzunu da değiştirin bu malzeme kronik sorunlu dedim. Genel merkeze bildirelim onay gelirse değişiriz dediler. Neyse bugün aradılar aracınız hazır diye o sırada MAİS'ten haber geldi vites topuzunu müşteri memnuniyeti kapsamında değiştirebileceklerini ancak direksiyon için bir şey yapamayacaklarını söylediler. Nedenini sorduğumda em küm bir şey demiyorlar çünkü kendileri de biliyor malzemenin sıkıntılı olduğunu. Aracımın modeli biraz eski olmasa uğraşırdım bunlarla da neyse artık vites topuzunu kurtardık bari :) Şu dandik malzeme kullanımından ne zaman kurtulacak şu marka acaba? Toplumdaki Fransız araba yaramaz algısı boşuna değil böyle ufak tefek işçilik-malzeme kusurlarının istisnasız tüm modellerinde görülmesi insanları soğuttu, babamın 2007 model Corollası var araba kütük gibi dümdüz ama bu şekilde ne hatalı bir işçiliği var ne de soyulan dökülen bir yeri.

Arkadaşlar sizin araçlarda vites topuzunun soyulması varmı
vites topuzunu serviste garantiden değişen varmı.

Aracın bakımının yapılması koşulu ile hem direksiyon simidi hemde vites topuzu ücretsiz değiştirildi..

aracın garantisi devam ediyormuydu peki @zaokal

aracın garantisi devam ediyormuydu peki @zaokal
aracın garantisi bitmişti,arac 2012 model

hangi şehir ve bayii acaba yaptırdığınız yer,emsal olarak gösteririm bnde ilerde
İzmir Ermat servisi,gerci il önemli değil renault sitesinden şikayet olarak yaz,kesin sana dönüyorlar,

Dün aracı bakım için servise bıraktım gitmişken soyulan direksiyon için bir kez daha şansımı deneyim dedim, müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açtırdım. Bugün MAİS müşteri hizmetleri aradı daha önce vites topuzunu müşteri memnuniyeti adı altında değiştirdiklerini direksiyon konusunda bir şey yapamayacaklarını ancak bakımı yetkili serviste yaptırdığım için %50 sini karşılayacaklarını söylediler.(750 TL) Kalsın dedim kapattım, daha da servisle falan işim olmaz artık.

Dün aracı bakım için servise bıraktım gitmişken soyulan direksiyon için bir kez daha şansımı deneyim dedim, müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açtırdım. Bugün MAİS müşteri hizmetleri aradı daha önce vites topuzunu müşteri memnuniyeti adı altında değiştirdiklerini direksiyon konusunda bir şey yapamayacaklarını ancak bakımı yetkili serviste yaptırdığım için %50 sini karşılayacaklarını söylediler.(750 TL) Kalsın dedim kapattım, daha da servisle falan işim olmaz artık.

Merhabalar.. eğer direksiyon deri kaplamanız soyulmuş ise 150-180 tl karşılığında yenisini orijinal deri ile kaplatabilirsiniz. İstanbul Bostancı sanayiinde tanıdığım daha önce de kendi aracıma yaptırıp çok memnun kaldığım bir yer mevcut. işlem ortalama 3 saat sürüyor. Birebir orijinali gibi oluyor. hatta isteğinize göre ara kısımlarda spor direksiyonlarda olduğu gibi delikli deri kısımlardan oluşmasını sağlayabiliyorsunuz. düşünürseniz sizi yönlendirebilirim.

Konya'da bir firma var orijinal direksiyon 280tl rs ve gtline logolu direksiyon 330tl. Servisin 650tl istediği bakımı ben 260tl ye yaptırdım. Direksiyon bedavaya gelmiş zaten üstüne para bile kalmış

Geri