Vites topuzu soyulmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan icon4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam bende buradan yola çıkarak maise mail attım ve bugün geri döndüler bana;problemi gidermek için hangi servisten yararlanmak istediğimi sordular ve 3-4 saat sonra servis beni aradı.yarın gelin bakalım dediler inşallah değişim olur yarın bakacağız artık.

hocam bende buradan yola çıkarak maise mail attım ve bugün geri döndüler bana;problemi gidermek için hangi servisten yararlanmak istediğimi sordular ve 3-4 saat sonra servis beni aradı.yarın gelin bakalım dediler inşallah değişim olur yarın bakacağız artık.

Arac garantide mi?

İnşallah.

hayır garantisi biteli bikaç ay oldu.

Var mı bir gelişme?

Sonuc ne oldu...

arkadaşlar en sonunda kısmende olsa amacıma ulaştım.30 binde olan aracımın garantisi biteli 5 ay oldu vites topuzunda soyulma vardı direksiyonundada hafif sürtünme izleri vardı bunlardan ötürü maise mail attım iyi niyet garantisinden faydalanmak istediğimi söyledim.kısa zamanda iletişime geçtiler ve servisin bana ulaşmasını sağladılar servise gittim vitesin ve direksiyonun fotoğrafını çektiler talebimi aldılar merkeze iletmek için.birkaç gün sonra servisdeki personel bana ulaştı ve maisin masrafın tamamını karşılamadığını yüzde 50 sini karşılayacağını söylediler,gerekçe olarak ise ilk önce garantisinin bitmesini gösterdiler itiraz etmem üzerine son araç bakımımın 2 ay geç yapılmasını gösterdiler. Bende bunun üzerine tekliflerini kabul etmeyerek şikayetvar.com aşikayetimi yazdım. Birkaç gün sonra bugün rano mais beni aradı ve aynı şeyleri tekrarladı yarısını karşılayabileceklerini söyledi bende en azından vitesi değiştirin dedim kabul etti.sonuç olarak sadece vitesi değiştirmede uzlaşabildik.
vites topuzunun fiyatı 150 tl kadarmış ondan kabul ettiklerini düşünüyorum. direksiyonu değiştirmemelerinin sebebininde fiyatı olduğu kanaatindeyim 1500 tl cik kadarmış yarısını karşılayabileceklerini belirttiler.

En azından vites topuzunu değiştitebildiğime sevindim napalım.

servis devamlılığı devam ediyorsa vites topuzu kapı iç tutma yerlerini değiştiriyorlar diye duymuştum

Orjinal deri vites topuzu disarida 75 lira servis iyi sallamis. Sen yillardir kullandigin dandik malzemeleri degistirme sonra servise 2 ay gec geldin diye camura yat oh ne ala memleket. Uyuz oluyorum boyle sark kurnazligi yapan firmalara.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orjinal deri vites topuzu disarida 75 lira servis iyi sallamis. Sen yillardir kullandigin dandik malzemeleri degistirme sonra servise 2 ay gec geldin diye camura yat oh ne ala memleket. Uyuz oluyorum boyle sark kurnazligi yapan firmalara.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen hocam dandik malzemelerini yenilemekten aciz bir marka reno

Geri