Vites topuzu soyulmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan icon4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

icon4

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sizin araçlarda vites topuzunun soyulması varmı
vites topuzunu serviste garantiden değişen varmı.

Bu dediğinizi, baska bir arabada daha gormustum, eger garantisi devam ediyorsa değişir bence

Önceki aracımda (clio 3) deri kaplama olan topuz soyulmaya başlamıştı.
30-40 lira gibi bi paraya plastik kaplama olanından alıp takmıştım

Servis değişim konusunda problem yaratabilir.Değiştiren varsa değiştirme konusunda ikna edebilirdim

aracın garantisi bitse bile ücretsiz değiştiriyorlar. Problem yapmayın.

sürekli servise gittiği için garantisi bitenlerden bile değiştirenler olmuştu. forumda ilgili konuyu bulup onu öne sürebilirsiniz ama bence hiç uğraşmayın maisi arayın kesin değiştirirler :eyv

Benimki de soyuldu.ben de joy un deri olmayanini alip taktim 25 tl ye ustu krom.

32binde olan aracımın da vitesinde soyulma var garantisi de bitti,burdaki yorumlara bakarak maise mail attım vites topuzunun değişmesi hususunda bakalım ne sonuç alacağım hımm

bu konuda benimde garantim bitti fakat hep aynı servisi kullandığım için bugün 105 bindeki aracımı götürdüm sağolsunlar hiç uğraştırmadan usta onay verdi fotoğrafları çekildi mail atıldı yarın olumlu yanıtı alırız dediler ve parça sipariş edilecek haftaya takılacak.
Orda söylediler renault bu konuda servislere bildirim yapmış direksiyonuda kontrol ettiler onda sıkıntı yoktu.

32binde olan aracımın da vitesinde soyulma var garantisi de bitti,burdaki yorumlara bakarak maise mail attım vites topuzunun değişmesi hususunda bakalım ne sonuç alacağım hımm

Soyulma problemi bende de mevcut. Viteste direksiyona göre daha fazla. Aracı 2.el almıştım ama daha önce bütün bakımları yetkili serviste yapılmış şansımı denesem ücretsiz değişim alabilir miyim acaba?

Geri