"Vites Kutusu Arızası" lütfen yardım!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kavim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kavim

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba,

Aracım 1.2 16V Triptronik 2009 model. Dün ilk defa başıma şu başıma geldi. 1.Köprü çıkışında "vites kutusu arızası diyerek" araç Nye geçti sonrasında bir türlü çalıştıramadım. Aracımı yetkili servise çektirdim. Hiç böyle bir durum yaşayan var mı? Araç yetkili serviste ve inceleme yapılıyor, yetkili servis fiyatlarını da düşününce için ürperiyor. Bir fikri olan varsa duacı olurum :)

Elektriksel bir arıza olabilir. Benim arka stop bozulunca hız sabitleyici çalışmaz olmuştu. Araca elektriksel bir eklenti yaptınız mı?

Merhaba,

Hayır elektriksel bir eklenti yok. Şimdi servisten aradılar Şanzıman Beyni bozulmuş.Valla müthiş rakamlardan bahsediyorlar. Galiba arabayı denize atacam sonunda :) Varsa tanıdık beyin tamiri yapan birileri bir selam verirse sevinirim:(

Elektrovana modülü arızası.keçesinden hidrolik kaçırır ve basınc daha da düştükçe vites autodan manuele atar en sonunda da kilitler.4.500 civarı masraf çıkarır servisler çünkü modülü komple satmaktadırlar.dışarıda 2.500 civarına halledilir.nazınım geçtiği iyi bir ustan var ise modülü söker keçesine uygun keçe takar ve kullanıma sunar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri