Video oynatma ve geri görüş kamerası yazılımları GÜNCEL

Ayrıca usb girişi yanında aux girişi de yok.Aux bağlantısı yok sanırım bizimkinde

Eco modu micom test yaparak açabiliyorsunuz lakin çalışmıyor sadece görüntüsü geliyor...

Evet Mustafa bey ordan açtım ama bağlantı mı yok nedendir boş ortalamayı göstermiyor

Bizim cihazlarımiz media nav. Yeni modellerde media nav evolution. Bizim cihazlarimizda bu işe yaramaz çünkü bu iki cihazin guncellemeleri farklı.
Sanırım servisin bana demek istediği buydu 😁
Teşekkürler bilgi için. Bugün güncelledim bende 4.0.3 den 4.0.6 oldu ancak 😬

Buradaki lgu dosya içeriğini açamıyorum.Oysaki diğer tüm sürümleri açabiliyorum.Yükleme de mi sorun var acaba.Dosya içeriğini 4.06 ya adepte etmeye çalışacağım

Buradaki lgu dosya içeriğini açamıyorum.Oysaki diğer tüm sürümleri açabiliyorum.Yükleme de mi sorun var acaba.Dosya içeriğini 4.06 ya adepte etmeye çalışacağım

Arkadaşım anladığım kadarıyla buradaki dosyalar Medianav evolution için. Bizim cihazlar bu yazılımı desteklemiyor. Yani 4.0.6 yı güncellemiyor daha fazla :mad:

Bizim cihazlarımız için de video oynatma programı forumda mevcut. Kartal civarı ikamet ediyorsanız yardımcı olabilirim..

linkler de sıkıntı var ama bazıları inmiyor.

Cok yakin zamanda linkleri paylasmistim aslinda ama yakin zamanda denerim tekrardan

Geri