Video oynatma ve geri görüş kamerası yazılımları GÜNCEL

sağolun teşekkür ederim. umarım ihtiyacı olanların ihtiyacını giderir.

http://dosya.co/e5f9cxxc3yfq/upgrade.lgu.htmlgüncelleme linki bu.
indirdiğiniz dosyayı usb belleğe yükleyin
-arac basında geldiğinizde kapıyı açın
-sürücü koltuguna oturdugunuzda kartı yuvasına koymayın arabayı çalıştırmayın
-usb belleğini yuvaya taktıktan sonra aracı çalıştırın. radyo açıldıktan sonra güncelleme mevcut tarzında bi uyarı çıkıcak. güncelle tuşuna basın
güncelleme yapılırken aracı stop etmeyin
(yaklaşık 10 dk sürüyor)-cihaz kendi kendine 2 kere açılıp kapandıktan sonra tekrardan aynı ekran çıkıp güncelle ve vazgeç tuşu çıkıcak. vazgeç e basıp ana ekrana geliyoruz.
-hayırlısı olsun cihaz artık 6,0,3.1

güncelleme işlemi bittikten sonra indirdiğiniz upgrade.lgu dosyasını bellekten silin. ve belleğe 4 tane klasor oluşturun.
mp3 - video - NavitelContent - Manevrus şeklinde.

NavitelContent dosyasını açın ve içersine 5 tane daha klasor oluşturun
Licence - Maps - Skins - Speedcams - Voices

BU LİNKLERDEKİ DOSYALARI SKİNS KLASORUNE KOPYALAYIN

Castet_9.1.0._800x480_POI_5.5.ns2 - 30.6 MB
Class_9.1.ns2 - 15.1 MB
DeepGreen800_9.1.copy.ns2 - 20.6 MB
MenKauRa_NAV-9.1.0_v1_800x480.ns2 - 6.7 MB
navitel_1.ns2 - 50.4 MB
Navitel_9.1.0.447_Kimson_Podush_auto_800_480.ns2 - 12.0 MB
Navitel_9.2.0_800x480.ns2 - 18.3 MB
Navitel_Alt2_800Ñ…480_v1(9.1.0).ns2 - 11.9 MB
New_Navitel_Free_9.2.ns2 - 140.7 MB
Plastic_800-9.1.ns2 - 30.0 MB
Steampunk800_9.1.ns2 - 41.2 MB

BU LİNKTEKİ DOSYAYI LİCENCE KLASORUNE KOPYALAYIN

NaviTelAuto_Activation_Key.txt - 24 KB

BU LİNKTEKİ DOSYAYI MAPS KLASORUNE KOPYALAYIN

tur20151003.nm7 - 817.1 MB

son olarak açtığımız 4 klasorden biri olan manevrus klasorune bu linteki dosyayı kopyalayın

menavrus.did - 432 B

şema ile anlatıcak olursak klasörler şöyle

mp3 video menavrus navitelcontent

mp3 lerinizi videolarınızı manevrus licence (linkteki dosyalar)
bu klasöre bu klasöre linkindeki map (linkteki dosyalar)

kopyalayın kopyalayın dosya skins (linkteki dosyalar)
speedcams (boş kalacak)
voices (boş kalacak)

Not : Videolar .avi formatında ve 360px görüntü kalitesinde olucak şekilde oynatılıyor.
bu verdiğim linkteki dosyalarıda youtube downloader adı altında bir klasor açıp içine kaydedin.
sonrasında youtube taki istediğiniz her videoyu rahatça indirebilirsiniz. ( bu klasör bilgisayarınızda kalıcak)

YOUTUBE DOWNLOADER PROGRAMI
conv2pc.exe - 5.5 MB

libeay32.dll - 1.5 MB
save2pc.url - 60 B
ssleay32.dll - 354 KB
unins000.dat - 5 KB
unins000.exe - 1.1 MB
youtube-downloader.exe - 5.5 MB

bütün dosyaları indirdikten sonra aracı çalıştırmadan usb belleğimizi takıyoruz. ekranı açtığımızda normal ana ekran gelicek. ana ekranda navigasyona basıyoruz yeni bi ekrak çıkıcak karşımıza bu ekranda player tuşuna bastığımızda ise yüklediğimiz videoları izleyebiliyoruz.
direksiyondaki tuşlar hepsi aktif bilginize.
hayırlı olsun arkadaşlar.

1VdmJB.webp
m4LjgP.webp
r69Bp1.webp

Merhaba.Skin dosyası içine atacağımız Navitel_Alt2_800Ñ…480_v1(9.1.0).ns2 indirmek istediğimizde yok gözüküyor.

Şuan ki sürüm 4.03 uprage yapınca 6.03 olurmu olursa aradaki farkı ne oluyor.bu eklentileri yüklemeden

Bizim ekran da eco mod falan gözükmüyor. Sizin aracınız kaç model?

benim aracım 1,2 75 bg eco mod yok zaten. normalde güncelleme yapmadan öncede ana ekranım 2. resimdeki gibiydi. güncelleme yaptıktan sonra o ekranda bi değişim olmadı. sadece nav ekranına bastıgımızda 3. resimdeki gibi ayrı bir ekran çıkıyor

Emeğine sağlık güzel olmuş. Ortada ki görüntü 2016 modellerin görüntüsü. Servise sorduğumda güncelleme ile 2015 modellerde 2016 modelleri gibi oluyor mu diye, :sinirli hayır dediler. Bende kendi kendime nasıl ya demiştim :mad:

Bizim cihazlarımiz media nav. Yeni modellerde media nav evolution. Bizim cihazlarimizda bu işe yaramaz çünkü bu iki cihazin guncellemeleri farklı.

Ben aracımı 2015 kasımında almıştım.Üzerindeki medi nav mış.Son güncelleme ile 4.06 oldu başkada güncelleme yok.Kendi kendime bozsam garantiden nav evolutionla değiştirirler mik ki eco modu var ama teypte ne dereceyi ne de ortalamaları göremiyorum

Ben aracımı 2015 kasımında almıştım.Üzerindeki medi nav mış.Son güncelleme ile 4.06 oldu başkada güncelleme yok.Kendi kendime bozsam garantiden nav evolutionla değiştirirler mik ki aracımda eco modu var ama teypte ne dereceyi ne de ortalamaları göremiyorum eco driving boş

benim aracımda kasım 2015. kendi sürümü 5 küsürlerdeydi ..

Geri