Uzun Yolda Ses Problemi

burakkorull

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Merhaba Dostlar

Bildiğiniz üzere Clio'larımız da kronik sorun olan Kelebek cam rüzgar sesi sorunu çok can sıkıyor.fakat benim sormak istediğim kelebek camı haricin de başka yerden de uzun yolda 90-100 km hızda giderken ses geliyor mu sizlerden ? geliyor ise nereden ? ne yapmak lazım ?

Benim aracımda 120-130 km hızlarda kelebek camı hizasında ama kapı içerisindeki fitillerin yetersizliğinden ses geliyordu. Kapının çevresine internette satılan büyük D şeklinde ki fitillerden alıp yapıştırarak çözüme kavuşturdum.
Merhaba Dostlar

Bildiğiniz üzere Clio'larımız da kronik sorun olan Kelebek cam rüzgar sesi sorunu çok can sıkıyor.fakat benim sormak istediğim kelebek camı haricin de başka yerden de uzun yolda 90-100 km hızda giderken ses geliyor mu sizlerden ? geliyor ise nereden ? ne yapmak lazım ?

link veya model falan verir misiniz bana da

bizim clio için kaç numara almak gerekiyor ?

Ben aracım için size attığım linkteki ürünün 4 numarasından almıştım. 5 numara bana biraz büyük gelmişti ve kapı ayarını bozmasından şüphe ettiğim için 4 numaralı ürünü kullandım. Memnunum...

bizim clio için kaç numara almak gerekiyor ?

Ben aracım için size attığım linkteki ürünün 4 numarasından almıştım. 5 numara bana biraz büyük gelmişti ve kapı ayarını bozmasından şüphe ettiğim için 4 numaralı ürünü kullandım. Memnunum...
4 kapıyada mı uyguladınız ? Kaç metre kullandınız

Benim aracımda rüzgar sesi yok ama yol sesi var faydası var mı aracımı seviyorum ama bu yol sesi canımı sıkıyor
Benim de aynı bakalım nasıl değişecek.

SM-A105F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri