Tam benim işime yarayacak bir konu olmuş
Güzel bir yer bulunca üst üste 4-5 defa gidiyorum valla, bozulmadan doyayım diye, haklı da çıktım kaç kere, içimde kalacakmış yoksa bazı yerler. Tabii bir bir bozuldukça ya da artık sıkıldıkça arayış içine giriyor insan.
Geçen yıl ilk defa tura çıktık, Akdeniz- Ege turu oldu bizimki Ege-Akdeniz dolduğu için, iyi ki de öyle olmuş, önce sıcak denizden başlayıp ve aşırı sıcaklara dayanacak gücümüz varken, sonra yavaş yavaş serinleyen sulara doğru çıktık. Hep uzak durmuştum bu yaşa kadar turlardan, meğer çok büyük kafa rahatlığıymış. Normalde ne saatim, ne mekanım belli işimden dolayı, her gün farklı saatlerde yola düş, eve gel, yemek ye, hiçbir düzen yok ve benim hep planlamam lazım, işten çok yoruyor bu bazen.
Turda ise kalk diyorlar kalkıyoruz, ye diyorlar yiyoruz hehe Ve bir türlü karar veremeyen çiftlerdenseniz, bu konuda da harika, hiç tartışma çıkmıyor, rehberler ne derse o, yok suda fazla kaldın, az kaldın, aman şimdi değil sonra yiyelim vb konular hiç aranızda konuşulmuyor zaten askeriye gibi yaşıyorsunuzhehe
Bu konuda uyarım şu olacak; fiyat araştırması yaparken, nelerin dahil olup olmadığına iyi bakın, çünkü ilk bakışta daha pahalı görünen firmayla gittik biz tura, ama diğer firma/lar ek ödemeleri küçük puntolarla belirtip, ana başlıkta düşük fiyat göstermişti.
Ben de yaşlanana kadar istemiyorum, bir defa yaptım öyle tatil ve ı ıh... Çocuklu aileler kolaylık olduğunu söylüyor belki onlar için ideal olabilir ama ben kendi çocukluğumu düşünüyorum, iyi ki böyle tatiller yokmuş ya da bizimkiler gitmemiş.
geçmiş olsun. umarım tamamen kurtulduğunuza dair belgelerinizi alırsınz da, içiniz de rahatlar. 95-96 seneleriydi, annemleri de çağırmışlardı Koşuyolu'nda bir yere, Allah'tan bizimkiler temkinliydi (annem daha çok tabii) sadece o kadar trafikte kalmalarına yanmışlardı.
Sözlümle beni de evli sanıp defalarca teklif ettiler, artık öğrendik bize doğru geldiklerinde "evli değiliz" diyoruz "aaa " diyorlar hehe
lütfen sapla samanı karıştırmayalım
balayı değil çektiğiniz, oradaki kandırmanın sonuçları. benim eşinizden öğreneceklerim var sanırım, nişanlanmadan irtibata geçelim:aytuğ
Tüm hevesim kaçtı, topiği öğrencilere bırakıp gidelim
Ne yazıp çiziyoruz ki şurada topu topu 2 hafta bilemedin 3 hafta tatil yapıyoruz, ahhh öğrencilik yıllarım, vvah öğrencilik yıllarım. Zaten yazlığın da o zamanlar anlamı vardı, ahh kemiksiz 2 ay , hele habitat olmuştu bir sene 3 ay silme tatil yapmıştık
hehe
hehe