hiç böyle bir tecrübem olmadı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni bi Çandarlıda bi kıstırırsam mendireğe kadar götürecem orda bırakacam nasıl dönersen dön...:aytuğ- Tatil diyince benim için ilk ege geliyor akla her sene kronik tatil gibi gelebilir ama vazgeçilmez bir tatildir benim için
ilk önce tekirdağ - şarköy yazlığımızdan başlıyoruz orda 1 ay kaldıktan sonra temmuz ortası yada ağustos başı gibi çanakkale - eceabat orda 1 hafta 10 gün kalıp akçay altnoluk diye ilerleyip ayvalıkta 10 gün kalıyoruz ( ayvalık cidden yaz ve kış asla sıkılmadan yaşanacak yer bendeki yeri tarif edilemez ) ayvalıktan sonra çandarlı tam ailağanın karşısında deniz bildiğiniz cam ve hatice ablama katılıyorum sabahın erken saatinde 7-8 gibi denizde kıpırtı olmadan girmek tarif edilemez ve buuuuz gibi
- Bügün Ege Bölgesinde Gezmediğim gitmediğim Yer kalmamıştır Bu Sene Antalya'ya Kadar İnicez Kısmetse
Kuzey ege kesinlikle görülmesi gereken bir yer. Ayvalık, Akçay,Altınoluk kısaca Kaz dağı etekleri normal bir tatilden çok daha fazla dinlendiriyor. Bu civarda çok fazla 5 yıldzlı otel bulamazsınız. Genelde motel yada pansiyon tipi yerler var yada ev kiralanabilir. Ama deniz ve doğa birçok 5 yıldızlı otelden daha fazla haz veriyor. Birazcık atraksiyon isterseniz kazdağlarında off road yapılabiliyor. Gece hayatı çok renkli olmamakla birlikte Turban denen bir bölgede gece kulüpleri barlar mevcut. Gezip görülebilecek tarihi yerler, şelaleler falan var. 20 yıldır her yaz gidiyorum ve henüz sıkılmadım. Tavsiye ederim.
Konu bahane oldu, neler öğreniyoruz valla. Hayırlısı bakalım kardeşimAyvalıkta 2 tane 4er odalı pansiyon çalıştırıyoruz. Gelmek isteyen olursa bana faceden yada forumdan ulaşabilir. Yada merkezde Melisa pansiyon dedinizmi hemen gösterirler