Geçmiş olsun tekrar.En azından arızanın tespit edilmiş olması güzel.Kazasız sürüşler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun iyi bir usta ön takımı tekrar kontrol etsin mafsalda kontrol edilsin bir sertleşip bir yumuşamayı anlamadım ikiside aynı yükte mi yani 4 kişi ile giderken sertti gelirken yumuşadı şeklinde mi
profesyonel değilim, bu oto işlerinde de yeni yeni bilgi sahibi oluyorum.. ama hariçten biraz yorum yapayım, hem konun da güncel kalsın
ilk şikayetin araca yük binince direksiyon hakimiyetinde problem oluyor idi.. son yorumlarında yük olsa da olmasa da, ara ara, birden düzeliyor sonra tekrar bozuyor demişsin.. ilk şikayetine göre benim acemi yorumum şöyle: aracın yükünü lastiklere aktaran aksamlarda bir dengesizlik var.. işte aks, amortisör, torsiyon filan .. farklı ağırlıklar binince aracın denge noktası değişiyor.. direksiyon bağlantısı bundan etkileniyor, bu yüzden dengesizleşiyor.. ama en güzeli güvendiğin bir ustayı şoför koltuğuna oturtup neyi yaşadığını hissettiğini ona göstermek galiba..
geçen benim symbol 2007 dci'yi bilyaları yenilemek için özel reno servise götürmüştüm.. bilyaları yeniledi sonra test için kendisi bindi 3-5 tur attı.. diğer birkaç basit işlem de vardı onları yaparken genel konulardan öylesine konuşuyoz..ben bak bu araçla geçen sene 170 basıyordum şimdi basamıyom, bunun turbosu değişti filan.. derken.. usta dur ben şunun turbosuna bakayım dedi.. öylesine tesadüfen.. kapağı kaldırınca durum anlaşıldı, turboyu takan sağlam takmamış.. turbo borusu boşta, kelepçe çıkmış.. usta aracı kendi sürünce motor sesinden şüphelenmiş yani ben de konuşunca ampül yandı hemen.. halbuki tamamen başka sebepten gitmiştim.. (şimdi yine 170 basıyor araç genel vaziyet de gayet sağlıklı.. tabii bu yaştaki araca öyle eziyet etmemek lazım).. yani ustalar aracın mazisini bilirse, detayları bilirse, kendisi sürüp yaşarsa daha iyi çözüyolar mevzuları..
merhaba sol aks anka marka 160 200 tl arası 80 90 lık aks takmayın torsiyonun içide mi dağılmış öyle olsa gacır gucur olur torsiyon tamir takımı 40 tl mais 110 tl ben 130 tl ye yaptırmıştım ama tornacıya gitmedi içi dağılmamıştı 40 da tamir takımı idi başka bir ustaya daha gösterin torsiyon meselesini sağ aks yivli dönüyoru anlamadım aksda eğrilik felan olsa direksiyon titrerdi çok anormal olurdu aracınız