Usta-Roadfox Tam Techizat 10 km Koşu Yarışması :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yılın Koşusunu Kim Alır

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Ne Oldu Harbiden Bu Koşu İşi Cam Car Pilotunu Bilgilendirmeyi Unutmayalım Yani Ben :D

bence unutturmaya çalışıyorlar kıhkıh

481355_3183334945651_441600997_n.jpg

Valla bende 50 derece sıcakta tam techizat kek gibi bekliyorum günceli:aytuğ Usta ilk uçakta geliyorum demişti mesajında 348.İstanbul uçağı indi gelen eden yok kandırıldım korkarımki neyse başka bahara artık günceli:p(not:sıcak çarptı galiba ambulans uçak gönderin içinde rus hemşire olsun mümkünse güncelihehe)

roadfox

​hemen gönderiyoruz hemşireleri kıhkıh

481355_3183334945651_441600997_n.jpg

Valla bende 50 derece sıcakta tam techizat kek gibi bekliyorum günceli:aytuğ Usta ilk uçakta geliyorum demişti mesajında 348.İstanbul uçağı indi gelen eden yok kandırıldım korkarımki neyse başka bahara artık günceli:p(not:sıcak çarptı galiba ambulans uçak gönderin içinde rus hemşire olsun mümkünse güncelihehe)

roadfox

allah akıl fikir versin günceli:D

Koşu talebi yetmedi millete futbol maçı yapalım diye mesajlar çekiyorsun Kerem,sonun son değil bilesin...:D

Koşu talebi yetmedi millete futbol maçı yapalım diye mesajlar çekiyorsun Kerem,sonun son değil bilesin...:D

Aradığınız roadfox'a şu anda ulaşılamıyor:aytuğUyanamadım valla akşam sağ salim dönebilirsem gereken cevapları vereceğimdirroadfoxŞimdi 12 saat iş maratonu style:slc:slc:slc

Sen gelene kadar facebook da çok malzeme yakalarım ben...:D

Yok futbol falan olmaz Tam teçhizatlı koşu konu neyse o caymak falan yakışmaz :D

Sen gelene kadar facebook da çok malzeme yakalarım ben...:D

40 derece sıcakta yazıyorum cıx cıx cıx yaw uğraşma garibanla aaa:)

Son düzenleme:
Geri