Usta-Roadfox Tam Techizat 10 km Koşu Yarışması :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yılın Koşusunu Kim Alır

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Yangın tüpü,kriko,bijon anahtarı,stepne,araba kokusu,cam sil,kova,bez,fırça,hortum,ruhsat,dil altı tansiyon ilacı vs.. bilumum şeyler kıhkıh hehe

+Görkem'in Algida tadında espirileri...

Bu koşu 3. km de biter bizede hastanede ziyaret etmek kalır :)

Yangın tüpü,kriko,bijon anahtarı,stepne,araba kokusu,cam sil,kova,bez,fırça,hortum,ruhsat,dil altı tansiyon ilacı vs.. bilumum şeyler kıhkıh hehe

hehehehehehe

Allah Korusun Hangi Hastane'de Bekleyelim Sizleri hehe

bence forum olarak bu iş için önlemler almalıyız, mesela km işaretlerini daha kısa aralıklarla çakabiliriz:D maksat herkes mutlu olsun, iki değerli üyemizin sağlığını koruyalım, değil mi ama? kızmasınlar ama sağlık sektöründen kimse var mı forumda? koşu günü hazırda bulunabilecek?:)

bence forum olarak bu iş için önlemler almalıyız, mesela km işaretlerini daha kısa aralıklarla çakabiliriz:D maksat herkes mutlu olsun, iki değerli üyemizin sağlığını koruyalım, değil mi ama? kızmasınlar ama sağlık sektöründen kimse var mı forumda? koşu günü hazırda bulunabilecek?:)
Benim bildiğim 1 tane ilaç mümessili var birde Kadın Doğum Uzmanımız var,ikiside bize yaramaz...:D

ben ambulans ve hemşirelerle3 km ilerde beklerim hehe

Benim bildiğim 1 tane ilaç mümessili var birde Kadın Doğum Uzmanımız var,ikiside bize yaramaz...:D

hehe ilaç mümessili en azından eşantiyon ilaçlarla işe yararkıhkıh

ben ambulans ve hemşirelerle3 km ilerde beklerim hehe

hımm fırsatçı üye kontenjanımız dolmuş sanırım hehe hemşire değiş de palabıyıklı sağlık memuları olsa olmaz mı, amaç sağlık değil mi?:aytuğ

​Valla zorunuza gitmesin ama ey RFC ahalisi biz eski toprağız daha çook cebimizden genç geçinenleri çıkartırız icabında:cool: bugün Usta'yla görüştük size ibret olsun diye 10km'yi 12km olarak revize ettik iyimi:aytuğTam techizatada ilave ekipmanlarımız olacak ve koşulacak satıh 45 derece eğimli olacakroadfox​

Geri