UGK RS'den ilk kareler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun abi .şehiriçi ne kadar yakıyor?bencede admine bu yakışır.kangoo yerine renault olmayan araba yani fiatı şutlasan daha iyi olur. admine renault yakışır.
Fiat yengenin arabası doktor,seviyor arabasını,demokatik bir aileyiz...:eyv
oo şimdiden bilenmişsin SLC ye :)) selçuk yandın olmmm usta fena kitlemiş kendini sana :)

şaka bir yana çok sevindim adına ustam. bütün eksiklerini de tamamlarsın, çevren geniş senin. en iyi şekilde halledersin eminim. tekrardan güle güle kullan.
Eyvallah kardeşim.
SLC bizim kardeşimiz,işin gırgırını yapıyoruz,VE RS gönüllerin şampiyonu...:eyv

Hayırlı olsun abi güle güle kullan :eyv
Eyvallah kardeşim...:eyv

Ustam blow.of iptal yerıne sesı bıraz kıstırsan, hem ses hem extra basınç koruma özellıklı aletler bunlar, faydası olurdu... inceden charcer.ses ıyı olurdu beya... mahdum da ses ıster zatı, ünv.ortamında şekil olsun mevzuuna... sen bılın yınede...:cool:
Aracın kendisinde benzer sistem zaten varmış,2 tane benzer sistem araçta basınç kaybına yol açıyor,Aytuğ başkan ve Gökhan'ın önerilerine kulak veriyorum,motorun sağlıklı güç üretebilmesi adına ne varsa yapılacak bayram dönüşü...:eyv
hayırlı olsun abi, birkaç gün konulardan uzak kaldık neler olmuş ugk mesajlarının jetonu az önce düştü, düşün o kadar alışmışım ki kangoo ya.
umarım aracın gücüne kapılıp kontrolü kaybetmezsin, yiğitalp buna sulanır gibi geliyor bana, hatta oğlu yetişkinliğe geçen babalarda görülen durumu görüyorum diyeceğim banlama beni, ee kocaman çocuğu var yaşlandı yorumlarına baş kaldırı değil mi biraz da bu:D şaka yaptım şaka banlamaaa:)
kazasız, belasız, güzel günlerde kullanman dileğiyle...
Eyvallah Çiğdem...:eyv
Kangoo ile de hız yapıyordum,bu biraz farklı bir araç malum,onun 60 kilometreye çıktığı sürede bu 100 yapıyor,ara hızlanmaları dehşet,dikkatli kullanmakta fayda var...

abi hayırlı olsun kazasız belasız inş.

Bu RS i İzmitte görmek istiyoruz :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın . Maşallah :eyv

Hayırlı olsun, Allah utandırmasın ustam

maşallah
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın ;)

Son düzenleme:
Geri