UGK RS'den ilk kareler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arada bi iki tur pinebilirmiyuk :aytuğ

Ustam geçen diğer konuya tam yazamadım ama bence en güzelini yapmışsın mrs almakla. Sen ki koskoca RFC admini kangoyla olmuyordu yav :) admin dediğin accık karizması olacak .) bak şimdi 10 numara oldu :)

şaka bir yana gerçekten çok çok güzel bir araç aldın ve bence en iyisini yaptın. özel olmanın farkını hissedeceksin kullanırken. şahsen ben ilerde clio rs imi satarsam ilk alacağım araba megg rs olacak. Hayırlı ve kazasız belasız günlerde kullan inş. Senden bir ricam var sadece o SLC denen çocuğa saplamanı istiyorum :)

İyi bayramlar...

Ustam geçen diğer konuya tam yazamadım ama bence en güzelini yapmışsın mrs almakla. Sen ki koskoca RFC admini kangoyla olmuyordu yav :) admin dediğin accık karizması olacak .) bak şimdi 10 numara oldu :)

şaka bir yana gerçekten çok çok güzel bir araç aldın ve bence en iyisini yaptın. özel olmanın farkını hissedeceksin kullanırken. şahsen ben ilerde clio rs imi satarsam ilk alacağım araba megg rs olacak. Hayırlı ve kazasız belasız günlerde kullan inş. Senden bir ricam var sadece o SLC denen çocuğa saplamanı istiyorum :)

İyi bayramlar...
Araç modeline önem vermediğimi imzamdaki iletimden anlayabilirsin kardeşim...:eyv
SLC konusuna gelince,araçta bir iki değişiklik yapılması gerekiyor,öncelikle üzerindeki saçma sapan yazılım düzenlenecek ve blow off iptal edilecek,aracın motor durumu gayet iyi,şu anki hali ile bile VE RS i geçer diye düşünüyorum,gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra UGK yı tutabilene aşk olsun...:)

hayırlı olsun abi .şehiriçi ne kadar yakıyor?bencede admine bu yakışır.kangoo yerine renault olmayan araba yani fiatı şutlasan daha iyi olur. admine renault yakışır.

Araç modeline önem vermediğimi imzamdaki iletimden anlayabilirsin kardeşim...:eyv
SLC konusuna gelince,araçta bir iki değişiklik yapılması gerekiyor,öncelikle üzerindeki saçma sapan yazılım düzenlenecek ve blow off iptal edilecek,aracın motor durumu gayet iyi,şu anki hali ile bile VE RS i geçer diye düşünüyorum,gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra UGK yı tutabilene aşk olsun...:)
oo şimdiden bilenmişsin SLC ye :)) selçuk yandın olmmm usta fena kitlemiş kendini sana :)

şaka bir yana çok sevindim adına ustam. bütün eksiklerini de tamamlarsın, çevren geniş senin. en iyi şekilde halledersin eminim. tekrardan güle güle kullan.

Hayırlı olsun abi güle güle kullan :eyv

Ustam blow.of iptal yerıne sesı bıraz kıstırsan, hem ses hem extra basınç koruma özellıklı aletler bunlar, faydası olurdu... inceden charcer.ses ıyı olurdu beya... mahdum da ses ıster zatı, ünv.ortamında şekil olsun mevzuuna... sen bılın yınede...:cool:

hayırlı olsun abi, birkaç gün konulardan uzak kaldık neler olmuş ugk mesajlarının jetonu az önce düştü, düşün o kadar alışmışım ki kangoo ya.
umarım aracın gücüne kapılıp kontrolü kaybetmezsin, yiğitalp buna sulanır gibi geliyor bana, hatta oğlu yetişkinliğe geçen babalarda görülen durumu görüyorum diyeceğim banlama beni, ee kocaman çocuğu var yaşlandı yorumlarına baş kaldırı değil mi biraz da bu:D şaka yaptım şaka banlamaaa:)
kazasız, belasız, güzel günlerde kullanman dileğiyle...

Ustamız hoşgörülü ve gerçekleri kabul edebilir düzeydedir... kolay kolay sorun olacanı, banlama yapcanı sanmam... Admin, site selameti için birçok şeyi hesaplayıp ona göre hareket eder, bilir, icraatları da ispatlıyor... mantıklı herkes doğru tespitlere-tahminlere bişi demez...sorun yok... bende sport araç alamıyom, mahdumların yuzunden, aynı mevzulardan zaten... :cool:

Geri