Ücretsİz menavrus

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DÜLDÜL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kendi aracımız bekleyemeyeceğim başka bi araçta deneme yapıcaz sonucu burdan paylaşırım .

kardeşim sana şimdeden helal olsun diyorum forumun gerçek amacı budur zaten paylaşımda bulunmak kimseninde karşı çıkacağını zennetmiyorum emeğine sağlık çok başarılı olacak iconumda bende bu duruma çok sevineceğiz yeni aracın şimdeden hayırlı uğurlu olsun kazasız belesız kullan inşallah herşey para değil insana asıl lazım olan dua dır çok kişinin duasını kazanacaksın buna emin ol tekrar teşekkürler paylaşımı bekliyor olacağız..

Gerçekten tebrikler. Uğraşmanız bile yeterli. Detayları sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Emegine sağlık helal olsun..

sabırsızlıkla beklenilen bir paylaşım olacak üstat,
umarım bu güzel paylaşım meyvelerini hepimizin araçlarında verir :)

Tebrik ediyorum dostum. Sonuçlarını bende sabırsızlıkla bekliyorum.

Hayırlı geceler arkadaşlar. alternatif medianav uygulamasını aracımıza yükledik bizde bulunan .did .lic uzantılı lisans dosyalarına ek olarak menavrus yüklü 2. bir .did ve .lic dosyasına ihtiyacımzız var kod çözümlemesi yapmak için bu gerekli. Menavrusu satın alan ve forumdaki bu paylaşıma katkıda bulunmak isteyen menavrus yüklü bir clio 4 sahibi aramaktayız ) . özelden pm atarak ulaşabilirsiniz . çalışmalarımız devam ediyor herkese tekrardan hayırlı geceler.

Calismalar hiz kazandi kolay gelsin :eyv

Takipteyim..Zaten rnav çalısmıyor..
Garantiden değişecek dediler..
Denesem zararı olmaz :)

Bu konuyla ilgili herhangi bir gelişme yok mu ?

Geri