Ub ide coupe

Aynen abi değişiklik yapmış oluruz inşallah Ozan abi Evren abiler falanda gelir eğleceli ve güzel olur ne diyelim herşeyin hayırlısı bu arada bugün UB Coupe'ye müzik sistemini bağlattım tesisatsız olmuyordu ufaktan bi sistem yaptım bence çokta temiz ve güzel çalıyor ön ve arka hoparlörleri JBL Mid takımlarıyla değiştirdim JVC 30cm bas koydum diğer basın kabini biraz büyük olduğu için sokamadık onu bagaja girişi küçük olduğu için ve Teyp'i Pıoneer9350 ana ünite ve JBL 75.4 amfiyle tamamladım valla bütçemin yettiği kadar bişeyler yapmaya çalıştım hiç yoktan iyidir banada yeter zaten çok proffesyonel bişey olmasına gerek yok orta derece bi sistem yaptım buluştuğumuzda dinlersiniz sesini Eren abi :)

Demek ki tek kanı kaynayan ben değilmişim :) Bende geçtiğimiz hafta sonu bir takım mid ile kibar bir bass koydum arabay :) Dinlerim kardeşim yorum bile yaparım hatta. Canını sıkarsam yüz asmak yok ama:)

Demek ki tek kanı kaynayan ben değilmişim :) Bende geçtiğimiz hafta sonu bir takım mid ile kibar bir bass koydum arabay :) Dinlerim kardeşim yorum bile yaparım hatta. Canını sıkarsam yüz asmak yok ama:)
O halde bi tek kanı kaynayan bende değilmişim Abi :) iyi yapmışsın sende hayırlı olsun mid takımı ve bas'ın ayrıca tabiki yorum yap iyi veya kötü Eren abi sıkıntı problem yok önerilere yorumlara ve fikirlere her zaman açığım :)

bende dandik bir tesisat yaptım yetiyor bana eskiden hiç dinlemiyordum şimdi arada dinleyebiliyorum öyle marka falan şeyler almadım .... magnat var woofer olarak birde blaupunkt mid arkadada blaupunt coax. var ama ses düşündüğünüz gibi çıkmıyor çünkü bass stepnenin oraya gömülü ...

iyi olur degisiklik yapmis oluruz. Ozan bey Evren beyler falanlarda gelir umarm
Gelmeye çalışacağım. Malum bu gaz varken siz SLC ile Bulgaristan'a kadar uzarsınız, peşinizden gelmek büyük iş olacak :P

Gelmeye çalışacağım. Malum bu gaz varken siz SLC ile Bulgaristan'a kadar uzarsınız, peşinizden gelmek büyük iş olacak :P
İnşallah abi hayırlısı abi uzarsak eğer daha burgaza varmadan yarım depoyu bitiririz bide orda gazlıcaz gezicez depoyu fullemem lazım hatta bu bayramdan sonra burgazada gidersem 2 veya 3 defa fullemem lazım bayramda Ayvalığa şarköye'de gidicem harbiden şu benzin için verdiğim parayla ev alırdım bea bu nedir ya litresi 5tl oldu nerdeyse :)

Son düzenleme:
Geri