Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadir abi çekimden kaynaklanıyor biraz telegonun Flash'ını kapatmaya unuttum o yüzden biraz parlak çıktı resimler normalde daha sönük yanıyor sinyal verincede belli oluyor sıkıntı yok yaniayara şuan %50 civarında...
Sağolun teşekkür ederim..Evet sinyallere bağlanıyor aracın orjinal ekipmanlarının bozmuyan ve herhangi bir tadilat gerektirmeyen bir ürün çift duylu ampul duy vs almanıza hiç gerek kalmıyor özellikleri ise On/Off anahtarlı ve ışık şiddet ayarlı bir modül ayrıca istediğiniz zaman devre dışı bırakabiliyorusunuz araca hiç bir zararı yok Yasin abiden aldım Ankara'dan RFC nicki ise efeçelebi ondan temin edebilirsiniz çok basit bir montajı var ben yan sinyalleri bağlamadım hoşuma gitmiyor ve şahsen ben kendim montajını gerçekleştirdim Xenon'larımı dahil kendim bağladım biraz elektrik bilginiz varsa yapabilirsiniz zaten Modül'ün içinden montaj talimatı kullanma kılavuzu çıkıyor adım adım anlatıyor ne ren kablonun nereye bağlanacağı çok kolay ama kaliteli bir ürün sakın piyasadaki diğer 25TL olan ürünlerden almayın bu Modül ise 40TL ama çok kaliteli gerçekten bu paraya değer tavsiye ediyorum herkese...