Arkadaşlar Megane 1 Coupem var. 243.000 km.de. 240bin bakımını yaptırdıktan 2 gün sonra yolda giderken bi anda hararet sonuna kadar yükseldi STOP ışığı ve motor ışığı yandı hemen kenara çektim hararet bir anda düştü ve ışık söndü. Devam ettim 2 kez daha tekrarladı ben de ertesi gün ustaya götürdüm. Antifiriz koyulunca hava yapmıştır dendi. Havası alındı yarım saat çalıştı vs sıkıntı çıkmadı eve geldim. Ertesi gün yine aynısı oldu. Kaputu açtım su konan şişenin kapakta tısss
diye ses geliyordu. Kapaktan hava yaptığını düşündüm. Kapak, termostat değişti aradaki boruya istenildiğinde hava alınabilmesi için bir aparat kondu. 1 hafta sıkıntı çıkmadı. Bugün de bir anda hararet yükseldi baktım ki su kalmamış motorda. Yağ normal yani contadan su almış gibi değil. hep aracımın altına çıktığım park yerine bakarım bir ıslaklık yok. 1-2 damla yağ damlamış olduğunu gördüm ama su yok. Bu su 200 kmde nereye gider 2 litre su koydum tekrar. Başınıza geldi mi hiç bir de ANKARAda bana tavsiye edebileceğiniz Renault hatta megane hatta coupe
ustası var mı?