bizim düzenimiz aile düzeni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka forumlar hakkında yorum yaparken hakaret etmezseniz sevinirim,herkesin düzeni kendine güzeldir,burasını düzeni bu şekilde seviyelidir...
Her kime olursa olsun bu forumdan x kişilere hakaret edilmesine karşıyım...bunu bana dediyseniniz ben siteye yada sitedeki kendini bilen insanlara laf atmadım,hakarette etmnedim,etmemde... buna benim hakkım yok.orada birsürü arkadaşım var bikaç kendini bilmez yüzünden ordaki herkese laf sallamadım. benim hakaret ettiğim kişiler; kendini bilmez,bencil insanlar. Gözünü hırs bürümüş, kendini, arkadaşını hiçe sayıp ,sırf yarışmak için arabasıyla gövde gösterisi yapmak için herkesi tehlikeye atan insanlara....
bekledemeyiz ozamanŞu an piyasada hiç adı geçmemiş hiçte rolling yüzü görmemiş Mavi 182 dolaşıyor İstanbul sokaklarında
Onu beklemek lazım
Plakası 34 RS diye devam ediyordu
Onu yakalamak lazım pusuda beklemek lazım
hocam burdan kimseye laf atmadık ki yav ,niye celallendinki tamam mesaj alınmıştır.Her kime olursa olsun bu forumdan x kişilere hakaret edilmesine karşıyım...
Laf atmak isteyen o forumlara gider ve atar bu bizi bağlamaz...