orkhun
Bilgi Girilmemiş
sımdı dostum aracda oncelıkle bır egzost sıstemı yok susturucudan once bır duz boru var o kadar he bu ara dusunuyorum tek susturucu yapıp otto ıle cıkft cıkıs yapmak o zaman dıyebılırız egzost var ustundekı egzostlar son cıkıslar standarttan pek farksız vet hava fıltresı var yazılım da var yazılım dan TAM TAMINA 5 HP alıyorum yurt dısında test etmıs bır 182 bendekı yazılımın aynısı onun dısında herkes demez aslında ama onemlı ıslemlerdendır aracda 15 jant lastık var bunun etkısı cok onun dısında evet egzantırık yuok ama port polish var bu arada kapak actırmak felan sımdı manıfoldların sokulmesınde alt ust herhangı bır rsık yok butun dunyada yapılan bır ıslem onun dısında ust kapak actırmanın da eger paran ve guzel ıscılık yapan yerın varsa sıkıntısı yok bunun ıcın de zaten ıyı servıs olarak baday ı onerebılırım daha varsa bılen arkadaslar yazacaktır baska servıs onun dısında dıyecem yıne ılle de 182 olsun ıstıyorsan volkan abının dedıgı gıbı tam tetıkte olmak lazım ama sana sunu soyleyım 172 ve 182 arasındakı var 0-100de 0,1 salise son hızda 182 kısa sanzumandan oturu 241 de bıter 172 250 de bıter onun dısında 182 55 kg daha agırdır farklı egzos sıstemı vs gercı bunları zaten bılıyorsundur bu kadar seceresını tuttuysan ınsallah alırsın bır tane sıtemıze bır rs daha bagıslarsın videolar ıcın de cok genıs caplı arasıtırma yaparsan yeterlı goruntulerı bulursun