Türkiye ve Balkan Forumlarının En Hızlı ve Güzel Süper Moderatörü...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Seni Flashınla birlikte paket eder Rusyaya gönderir sayın moderatörümüz...kıhkıh

Sn.mod'uma laf yok:aytuğBen mesaj yerine ulaşırmı diye merak ettim sadece bakıyorum salise hızında ulaşmış saygılar Usta:aytuğ pc'nde kangoo yazılınca alarmmı ötüyor nedirhehe

Sn.mod'uma laf yok:aytuğBen mesaj yerine ulaşırmı diye merak ettim sadece bakıyorum salise hızında ulaşmış saygılar Usta:aytuğ pc'nde kangoo yazılınca alarmmı ötüyor nedirhehe

Senin yazdığın her mesajda bana uyarı maili geliyor desem inanırmısın roadfox...

Senin yazdığın her mesajda bana uyarı maili geliyor desem inanırmısın roadfox...

cıx:aytuğ

Hakikaten heryeri ezberlemiş Süratli bir şekilde güzel yol tutuşu ve de En önemlisi Hanımefendiliğiyle ile haddime düşerse benden de tam not aldı açıkçası.... :eyv Bunların dışında da dışında tüm kestirmeleride biliyor maşallah... :bravo

Bayanlar iyi araç kullanıyor,ön yargılardan kurtulun artık :eyv

17.06.2012 Yalıköy buluşması Bendeki resimler.... başlıklı konunun altında saniye 2:39 da durdurun dikkatli bakın arabadakı yanlış duran parçayı görebilicek misiniz ? :) İnşallah arabayı kullanan okumaz ayıp olmasın şimdi :)

Benim onumde gitti yaklasik 10 dk notu 10. Araca hakim belli

17.06.2012 Yalıköy buluşması Bendeki resimler.... başlıklı konunun altında saniye 2:39 da durdurun dikkatli bakın arabadakı yanlış duran parçayı görebilicek misiniz ? :) İnşallah arabayı kullanan okumaz ayıp olmasın şimdi :)

O arabayı kullanan Hati. hnm değil :D

Geri